Gemeente Bergen op Zoom


Persbericht

11 maart 2009 Nummer 10

Op pad met het college

De leden van het college van Burgemeester en Wethouders vertegenwoordigen de gemeente bij tal van gelegenheden. Verschillende instellingen en organisaties organiseren bijeenkomsten en activiteiten waarvoor leden van het college zijn uitgenodigd.
Hieronder is een overzicht te lezen waar de burgemeester en de wethouders de komende weken aanwezig zullen zijn. De agenda's van de vergaderingen van de verschillende commissievergaderingen en de maandelijkse raadsvergadering zijn terug te vinden op de website: www.bergenopzoom.nl (Raadsinformatie, Raad en/of raadscommissies).

Datum Tijd Wie ­ onderwerp ­ locatie - toelichting Wo. 11 maart 16.00 uur Wethouder Maarten van Eekelen reikt i-pods uit aan jongeren die hebben meegedaan aan een enquête over het jongeren ontmoetings centrum. Plaats: collegekamer in het stadskantoor aan de Jacob Obrechtlaan 4.

Wo. 11 maart 11.00 uur Wethouder Linsen zal de opening verrichten van pannekoekenhuis De Boomhut in St. Jozefstraat in het centrum van Bergen op Zoom.

Vrij. 13 maart 19.30 uur Wethouder Maarten van Eekelen is aanwezig bij het 10-jarig bestaan van de dorpsraad Lepelstraat bij skw 't Weike.

Zo. 15 maart 16.00-18.00 uur Burgemeester Polman en Wethouder Veraart zijn aanwezig bij de synagoge lezing: Cultuur als cement van de stad. Dit vindt plaats in de voormalige Synagoge aan de Koevoetstraat.

Di. 17 maart 19.30 uur Commissie Mens & Maatschappij; locatie Stadhuis Afvaardiging van het College Wo. 18 maart 19.30 uur Commissie Stad & Ruimte; locatie Stadhuis Afvaardiging van het College

Wo. 18 maart Gedurende de ochtend Nationale Boomfeestdag. Wethouder Siebelink is aanwezig tijdens de Boomfeestdag, tijdens deze dag krijgen kinderen kennis, inzicht en respect voor bomen en de functie van bomen voor de samenleving.




Do. 19 maart 19.30 uur Commissie Burger & Bestuur; locatie Stadhuis Afvaardiging van het College

Vr. 20 en Za. 21 Gehele dag Bergen op Schoondagen: Maak het verschil maart Het jaarlijks terugkerend evenement om zwerfvuil in de gemeente aan te pakken.Op zaterdag 21 maart ruimen de scouting en de bewondersorganisaties in hun omgeving het zwerfvuil op. De scholen spelen hierin ook een belangrijke schakel. Wethouder Siebelink zal op diverse locaties aanwezig zijn (worden tzt bekend gemaakt).

Vr. 20 en Za. 21 Gehele dag Make A Difference Days, grootste vrijwilligersactie van maart Nederland. Het College zal zich hiervoor inzetten op diverse locaties. Exacte locaties en info worden tzt bekend gemaakt.