Protestantse Kerk in Nederland


Musical Visserslatijn

wo 11 maart 2009 - za 25 april 2009
Na het succes van de musicals Jozef en Ester organiseert de Protestantse Gemeente Emmaüs in Bodegraven de musical Visserslatijn: Oeii, ik groeiii. Bijzonder is dat het deze keer om een 'eigen' productie gaat. Ankie Verbree schreef de musical, Sjaak Warnaar componeerde de liederen.

De musical gaat over de groei van een geroepen mens. Petrus wordt als voorbeeld genomen, maar het zou om elk mens kunnen gaan. Hoe volg je je roeping? Hoe groei je? Waarvan groei je? Ben je ooit een keer uitgegroeid? Lijnen uit het verleden worden naar het heden getrokken.

Vissersplaats
De voorstellingen vinden plaats in een ware vissersomgeving in een speciaal ingerichte Salvatorkerk (Vrije Nesse te Bodegraven). Een vergroot podium, lichteffecten, netten, hengels en vissers, veel vissers, brengen de bezoekers in de juiste sfeer.

Kindermatinee
De musical wordt opgevoerd op dinsdag 21, woensdag 22, vrijdag 24 april en zaterdag 25 april om 20.00 uur. Op zaterdag 25 april is er om 15.00 uur een kindermatinee.

Meer informatie
Kaartjes kosten EUR 5 (+ EUR 0,50 verzendkosten). Ze zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar musicalvisserslatijn@gmail.com , met uw adresgegevens, het aantal kaartjes en de gewenste voorstelling. U ontvangt dan een bevestiging met gegevens hoe te betalen. Na betaling krijgt u de kaartjes thuisgestuurd.