Hans Wijers houdt Hofstadlezing

03/03/2009 14:59

Ernst & Young

ROTTERDAM, 3 MAART 2009

Beste,

Hans Wijers, bestuursvoorzitter van AkzoNobel, houdt op woensdag 11 maart 2009 de Hofstadlezing in de Grote Kerk in Den Haag. Tijdens zijn lezing zal hij ingaan op het actuele thema: de economische rol van Nederland in een veranderende wereld. Na de lezing gaat Hans Weijers in debat met een panel waarin dit jaar zitting hebben:


- Femke Halsema


- Erik van de Merwe


- Fons Trompenaars

Via de Hofstadlezing stellen organisatoren Ernst & Young en AD al tien jaar een vooraanstaande spreker in de gelegenheid om actuele ontwikkelingen kritisch tegen het licht te houden. De Hofstadlezing kan jaarlijks rekenen op een enthousiast publiek van genodigden waaronder talrijke vertegenwoordigers van de Nederlandse politiek en het bedrijfsleven.

Hans Wijers is de tiende spreker. Eerdere sprekers waren: Alexander Rinnooy Kan, Jeroen van der Veer, Neelie Kroes, Bernard Bot, Wim Deetman, Guy Verhofstadt, Laurens Jan Brinkhorst, Frits Bolkestein, Gerrit Zalm.

Graag ontvangen wij vertegenwoordigers van de media vanaf 17.00 uur in de Grote Kerk. Het officiële programma begint om 17.30 uur en wordt afgesloten met een informele borrel.

U kunt zich aanmelden via e-mail: hofstadlezing@nl.ey.com





http://www.hofstadlezing.nl