Ingezonden persbericht


COLT maakt de winnaars bekend van de COLT European Partner of the Year Awards 2008

11 maart 2009 - COLT, een toonaangevende Europese aanbieder van zakelijke communicatiediensten, heeft de winnaars bekend gemaakt van de COLT Partner van het jaar awards 2008. Cazalla Gestion uit Spanje heeft de prestigieuze prijs gewonnen voor de Europese Partner van het jaar 2008. Cazella Gestion is met deze prijs erkend als top performer en wordt hiermee geprezen voor zijn rol in het bouwen van de reputatie van COLT in de markt.

Carl Robertson, directeur van MKB-producten en marketing: "Het Partner van het jaar prijzen- programma is een belangrijk onderdeel van het partner Community programma. Het is bedoeld om de beste partners van COLT te promoten en hun prestaties op zowel nationaal als pan-Europees niveau te erkennen. Dit jaar waren de inschrijvingen kwalitatief hoog en we zijn daarom trots dat we met zoveel geweldige partners samenwerken."

Als aanvulling op de 2008 Europese Partner van het jaar award, heeft COLT de uitmuntendheid ook in andere specifieke categorieën erkend. De Europese winnaars van deze categorieën zijn:

Natale Oliveri uit Italië: Sales and Marketing Excellence Agency Partner of the Year en ecotel communications ag uit Duitsland: Sales and Marketing Excellence Reseller of the Year Beiden zijn erkend vanwege het creatief en succesvol bedienen van klanten, markt verbreding en de marktpenetratie te verhogen.

Jean-Philippe Reyss uit Frankrijk: Account Management Partner of the Year Erkend vanwege het managen van zijn klantenbestand op een effectieve manier, om zo klantloyaliteit en tevredenheid te vergroten.

Sacevall telecommunication consulting GmbH uit Duitsland: Innovation Partner of the Year Erkend vanwege het combineren van een diep inzicht in de vereisten van de klanten met de kennis van de diensten van COLT. Het bedrijf levert zo innovatieve oplossingen die meetbare en exceptionele zakelijke waarde hebben voor alle partijen.

Redwood Telecommunications uit de UK: New Partner of the Year Erkend als nieuwe partner van COLT door aan te tonen dat ze deskundigheid hebben in het verkopen van de producten en diensten van COLT.

Telefonbau Schneider AG uit Duitsland: Business Win of the Year Erkend voor een aanzienlijke strategisch belangrijke transactie voor COLT, die een win-win situatie voor alle betreffende parijen op heeft geleverd.

Het locale COLT Partner Sales and Marketing team heeft de partners genomineerd voor elk van de zes categorieën gebaseerd op de resultaten van 2008. De winnaars zijn uitgenodigd om de ceremonie van de COLT Partner van het jaar award in Rome bij te wonen. Hier zijn de winnaars bekend gemaakt. Het event is gecreëerd als een forum waar COLT zijn toekomstige strategische zaken met zijn partners kan delen. Het event biedt ook de mogelijkheid voor partners om openlijk te praten met het top management van COLT en ze worden geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelen van COLT.