Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Meerdaags vergaderen in 't Gooi
Renovatie hotelkamers Kasteel De Hooge Vuursche afgerond

Baarn, 11 maart 2009 - Overnachten op een hippe vergaderlocatie is vanaf nu mogelijk in 't Gooi. De hotelkamerrenovaties van Kasteel De Hooge Vuursche en het gerestylde Koetshuis maken van meerdaags vergaderen in het groen een feest. Het Kasteel gaat zo de uitdaging aan met de recessie: ontspannen, efficiënt en betaalbaar vergaderen is een doelgerichte investering in werknemers en zakelijke relaties - dé manier om het vertrouwen in de economie te versterken.

De wereldwijde recessie leidt tot gerichte uitgaven en tot een zoektocht naar hernieuwd geloof in de economie. De uitgaven die gedaan worden dienen bij te dragen aan de intrinsieke waarden van een organisatie. Vergaderen op een unieke locatie is hiervan een goed voorbeeld: het is een innovatieve investering in elkaar en in zakelijke relaties - de manier om het vertrouwen in elkaar en in de economie te verstevigen.

Event Company heeft inmiddels ruime ervaring met het renoveren van monumentale locaties waarbij de allure van een historisch pand intact blijft en het interieur juist eigentijds is. De stijlvolle inrichting van het Kasteel bewijst dit opnieuw met de negentien Kasteelkamers in de kleuren zwart en taub met zilverkleurige details. De luxe badkamers zijn voorzien van een ontspannende rainshower, een weldaad na een intensieve vergaderdag. De suite heeft bovendien een tweepersoons bubbelbad met daarboven een design kroonluchter van de bekende ontwerpster Annet van Egmond. Het Kasteel matcht zo uitstekend met het naastgelegen Koetshuis.

In het Koetshuis zijn in totaal zes sfeervolle vergaderzalen gerealiseerd die ruimte bieden aan groepen van zes tot veertig personen. Event Company combineert in elk vertrek een warme uitstraling met het zakelijke gemak van diverse moderne faciliteiten zoals draadloos internet, smartboards, verse cappuccino's en een verrassende lunch. Bovendien heeft het Koetshuis een eigen parkeerterrein én een ruim terras.

Over Event Company
Event Company exploiteert behalve Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn ook andere monumentale locaties; Landgoed Te Werve in Rijswijk, De Lindenhof in Delft en Landgoed Voorlinden in Wassenaar. Deze historische locaties hebben allemaal de typische 'Event Company'- kenmerken: de combinatie van een unieke ligging en goede bereikbaarheid, een eigentijdse uitstraling in een monumentaal pand en een eigen keukenteam op iedere locatie die voor de culinaire invulling zorgt. Voor meer informatie: www.eventcompany.nl.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht