Mojo Concerts

PERSBERICHT\

Den Haag, 11 maart 2009

Marlayne Sahupala naast Hans Vermeulen op podium

Tot en met 27 maart is Hans Vermeulen nog in Nederland te zien. Afgelopen zaterdag speelde Hans, die even terug is uit Thailand waar hij al 14 jaar woont, de sterren van de hemel in een meer dan uitverkocht theater Diligentia Den Haag. Zangeres en presentatrice Marlayne Sahupala toert mee en zingt o.a. de grootste hit die Hans schreef voor Anita Meijer The Alternative Way.

Hans Vermeulen, zijn naam is voor eeuwig verbonden aan de beatband Sandy Coast, maar ook aan de groep Rainbow Train. Evenzo, maar dan als producer, aan de groep Lucifer (Margriet Eshuijs en Henny Huisman), PowerPlay, Ruth Jacott en Anita Meyer.

Hans Vermeulen en zijn band zetten tijdens hun concert even de tijd terug en brengen muzikaal de successen van Sandy Coast en Rainbow Train in herinnering. Het is een speciaal concert, een concert waarbij u ook eens wat van de achtergronden hoort van de carrière van band, het wel en wee, de speciale en grappige momenten. Dat is een interessant verhaal! En wie kent niet de klassiekers Capital Punishment, The Eyes of Jenny, Hilde en True Love - that's a wonder... geweldig om nog eens live te horen.

Marlayne Sahupala is de gastzangeres voor deze tournee. Zij werd 8e op het Eurovisie Song Festival van 1999 met het nummer One Good Reason. Marlayne is ook bekend als presentatrice van Hart van Nederland (SBS6). Zij zingt tijdens het concert o.a. de hits die Hans Vermeulen schreef en produceerde voor Margriet Eshuijs, Anita Meijer en Ruth Jacott.

Speellijst
7 mrt Den Haag Diligentia uitverkocht
11 mrt Hoogeveen Theater de Tamboer 0528-280180
20 mrt Helmond 't Speelhuis 0492-587000
26 mrt Leiden Leidse Schouwburg 0900-9001705
27 mrt Dokkum Theater DOK 18 0519-222969

Voor meer informatie: www.hansvermeulen.nl



Mojo Concerts