Gemeente Delfzijl

College van burgemeester en wethouders

Besluitenlijst 10 maart 2009

Nr. Onderwerp Verantwoordelijk 1 Vaststellen nieuwe straatnamen. RvdM Aan de nieuwe wegen op het industrieterrein Oosterhorn de namen "Hunebedweg" en "Kranssteenweg" toekennen. 2 Voorwaarden groenstrokenbeleid 2009. RvdM Verkoopvoorwaarden zoals vastgelegd in het groenstrokenbeleid 27 november 2003 continueren en de herziene kaarten vaststellen. In het kader van de actieve informatieplicht de raad hiervan in kennis stellen.
3 (definitieve) vestiging kringloopwinkel Abel Tasman in het pand aan RvdM de Rondeboslaan 20 te Farmsum.
Medewerking verlenen via het verlenen van ontheffing op basis van artikel 3.23 Wro en artikel 4.1.1 Bro en ­nadat hiervoor een situatietekening met indeling van gebruik/functies van het gebouw is ingediend ­ hiertoe de voorgeschreven procedure starten 4 Klachten Handelsvereniging Centrum over de weekmarkt. JB De handelsvereniging berichten dat de marktmeester verhoogd toezicht zal houden opdat klachten voortaan kunnen worden voorkomen. 5 Tijdelijke oplossing inkomsten personeel SSPGD. TvdV 1. De ISD opdracht geven om met behulp van de voorschotregeling voor de maanden februari en indien nodig maart in de inkomsten van het personeel van de SSPGD te voorzien; 2. Indien de verrekening met het UWV ten tijde van een faillissement niet voldoende is, de ISD voor het verschil te compenseren;
3. Dekking wordt gevonden in de post peuterspeelzalen nummer 66500159/442154;
4. De ISD met bijgaande brief informeren. 6 Verzoek van voetbalvereniging Poolster uit Spijk om een financiële TvdV bijdrage voor het aanbrengen van twee extra lichtmasten in verband met de uitbreiding van het trainingsveld, op grond van de Verordening subsidiering accommodaties (1/3 regeling) 1. Voetbalvereniging Poolster te Spijk een bijdrage verlenen van 2,461,63 en een renteloze lening verstrekken van 2.461,63 2. Het bestuur van de voetbalvereniging Poolster te Spijk informeren overeenkomstig de bijgevoegde ontwerpbrief.

Besluitenlijst 24 februari 2009

Nr. Onderwerp Verantwoordelijk Toeristisch/recreatieve veerverbinding Delfzijl-Emden-Ditzum JB Internationale Dollard Route.
1. In Principe in te stemmen met financiële deelname aan de IDR- vaarverbinding met een bedrag van 16.500,- per ja ar,

gedurende een periode van 5 jaar, op basis van de voorgestelde PPS-constructie en onder voorwaarde dat kan worden ingestemd met de nog nader te onderzoeken aspecten. 2. De kosten ten laste te brengen van het budget economische stimulering.
3. De vereniging IDR van vorenstaande in kennis te stellen.






---- --