Ingezonden persbericht


Persbericht
Maart 2009

Christophe Karkan vervult nieuwe functie:
Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre stelt Hotel Manager aan

Het 408 kamers tellende Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre heeft haar management team versterkt met Christophe Karkan, die als Hotel Manager vanaf 1 februari verantwoordelijk is voor de dagelijkse operatie.

Christophe Karkan, geboren en getogen in België, heeft na zijn afgeronde studie Economie aan de Universiteit van Leuven ruim 15 jaar internationale ervaring opgedaan in verschillende functies binnen de hotelbranche. De afgelopen jaren is hij werkzaam geweest als Complex Sales en Revenue Manager binnen Starwood Hotels Brussels, daarna binnen Marriott als Revenue Manager in Boekarest en als Director of Sales & Marketing in Brussel en Heidelberg, Duitsland.

Albert Rouwendal, algemeen directeur van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, over de benoeming: "We zijn erg verheugd met de aanstelling van Christophe als Hotel Manager. Christophe was de aangewezen kandidaat voor deze nieuwe functie, omdat hij vanwege zijn ervaring weet wat een succesvol hotel nodig heeft, hetgeen hij in zijn vorige functies ook bewezen heeft door uitstekende resultaten te behalen. Bovendien past hij goed in ons management team."

Mövenpick Hotels & Resorts is een hotelbeheeronderneming in de premiumklasse. De keten heeft meer dan 12.000 medewerkers in dienst en is met 90 bestaande hotels en hotels in aanbouw vertegenwoordigd in 26 landen. De onderneming concentreert zich op haar kernmarkten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De van oorsprong Zwitserse internationale hotelgroep maakt gestage vorderingen met haar uitbreidingsplannen en wil in 2010 haar portfolio uitgebreid hebben tot 100 hotels. Mövenpick Hotels & Resorts is in het vier- en vijfsterrensegment sterk vertegenwoordigd met twee accommodatietypes: zaken- en vergaderhotels, en vakantieresorts. De hotelgroep staat synoniem voor compromisloze kwaliteit van producten en diensten is eigendom van Mövenpick Holding (66,7 %) en Kingdom Group (33,3 %).