Volendam Music BV

PERSBERICHT

CNR Entertainment, Zwarteweg 10, 1412 GD Naarden

ALBUMPRESENTATIE 'MON AMOUR' GROOT SUCCES

11 maart 2009, Naarden - Het gouden geluid van BZN is terug! Zojuist werd in 'Smit-Bokkum' te Volendam het eerste album van 'Mon Amour' met de titel; After All These Years aan de band uitgereikt. Jan Keizer, mister BZN, sprak vol lof en trots de band toe voordat hij het eerste exemplaar van het album aan de band overhandigde. 'Mon Amour' zal met de zo welbekende en gemiste palingsound van BZN het publiek gaan veroveren.

Veel belangstellenden kwamen af op de albumpresentatie, zo zagen we Carola Smit, Jan Keizer, andere oud-gezichten van BZN, vrienden en familie van de band, veel pers en ook kwamen muziekcollega's Nick & Simon op het spektakel af. Niet alleen het album werd uitgereikt, natuurlijk speelde de band ook een aantal nummers afkomstig van de CD After All These Years.

Onder leiding van Jack Veerman, de vaste drummer van BZN en medeschrijver van de grote hits, ontstond deze nieuwe band met de vertrouwde muziek. De band 'Mon Amour' is het antwoord op de aanhoudende vraag van het publiek naar nieuw repertoire van BZN.

Na een uitgebreide selectie koos Jack Veerman voor een formatie waarin hij de vakmatige routine van ervaren rotten samenbrengt met een jonge frontlinie van zangstemmen. 'Mon Amour' is daarmee een optelsom van doorgewinterde podiummuzikanten en gedreven twintigers: een combinatie die meerdere generaties aanspreekt. Met de nieuwe formatie rond de drummer combineert hij het vertrouwde repertoire met jonge gezichten en fris enthousiasme.

Deze nieuwe formatie is in staat om het gouden vertrouwde geluid weer helemaal terug te brengen. De kennis en ervaring van Veerman zijn daar natuurlijk debet aan, bovendien schreef hij zelf de muziek van de nieuwe nummers. Jan Keizer, is verantwoordelijk voor een groot deel van de teksten bijvoorbeeld die van de eerste single 'Let's Forgive And Forget'. Het album komt uit bij CNR Entertainment en zal vanaf vrijdag 13 maart in de winkels te verkrijgen zijn!

www.mon-amour.nl

Band v.l.n.r. Nico Tol, Jack Veerman, Linda Schilder, Johan Keizer, Hans Keizer, Jan Sombroek, Daniël Metz

Noot voor de redactie (

Volendam Music BV