Ingezonden persbericht


Persbericht

Goede doelenstichting "Orange Angel Foundation" op zoek naar projecten

Kerkrade, 10 maart 2009 - Wiertz Personeelsdiensten maakt deze week bekend dat haar goede doelenstichting "Orange Angel Foundation" nieuwe projecten zoekt. Deze stichting werd in 2006 opgericht door de van oorsprong Limburgse uitzendorganisatie. "Wij vinden het van groot belang om een deel van onze inkomsten terug te geven aan de maatschappij" aldus algemeen directeur en medeoprichter Harm Wiertz. "Wij ontlenen ons bestaansrecht immers aan die maatschappelijke omgeving waarbinnen we opereren".

De goede doelenstichting "Orange Angel Foundation" richt zich onder andere op het ondersteunen van vrijwilligersprojecten in Nederland. Als uitzendorganisatie besteedt Wiertz Personeelsdiensten sinds haar oprichting veel aandacht aan de werkende en werkzame mens. Mensen kunnen op talloze manieren hun talenten ontwikkelen. Het volgen van een opleiding en het aanvaarden van een dienstbetrekking ligt voor de hand. Daarnaast echter zijn talloze mensen in onze omgeving als vrijwilliger betrokken bij veelzijdige projecten. Van mantelzorg tot harmonie, van geloofseducatie tot ziekenvervoer, van jeugdtraining tot machinerestauratie.

"Orange Angel Foundation" ziet vrijwilligerswerk als ultiem gebaar om uiting te geven aan Maatschappelijk Betrokken Leven en wil daarom ruime steun verlenen aan allerhande projecten. "In deze tijd van economisch slechtere tijden lijkt het er op dat verenigingen of organisaties minder bij ons aan durven te kloppen. Wellicht denkt men dat er nu bij ons geen geld meer beschikbaar is" zo vervolgt Wiertz. "Deze gedachte is echter onjuist. Maatschappelijke betrokkenheid staat hoog in ons vaandel ongeacht de status van de conjunctuur". Wiertz Personeelsdiensten roept verenigingen, stichtingen, organisaties en individuele personen daarom op om de informatie omtrent het sponsorbeleid na te lezen op de algemene website www.wiertz.com. Verzoeken kunnen via de aanvraagpagina op die website worden ingediend bij het bestuur van de stichting Orange Angel Foundation.

Over Wiertz Personeelsdiensten

Wiertz Personeelsdiensten heeft zich de afgelopen 12 jaar ontwikkeld tot een toonaangevende intermediair in arbeid. Als familiebedrijf doet de organisatie dit op onderscheidende wijze. Men staat voor meer inzet, meer gevoel voor de markt, meer pro-activiteit en meer continuïteit. Wiertz Personeeldiensten wil de beste zijn in oplossingen voor flexibele arbeid van starters tot professionals, van ongeschoold tot wetenschappelijk niveau. De organisatie is met 15 kantoren actief in Nederland en Duitsland. Wiertz Personeelsdiensten is onderdeel van Wiertz Groep. Kijk ook op www.wiertz.com.

Meer informatie kunt u opvragen bij Rik Franssen, hoofd sales support Wiertz Personeelsdiensten, Eurodepark 1-29, 6461 KB Kerkrade, T 045-5639240, E r.franssen@wiertz.com


---- --