Batenburg Beheer

PERSBERICHT

Van Dalen neemt Installatie Bureau Meurs over

Van Dalen Installatietechniek B.V., een dochteronderneming van Batenburg Beheer N.V., heeft de aandelen van Installatie Bureau Meurs B.V. overgenomen. Hiermee wordt de kennis en capaciteit van Van Dalen op het gebied van werktuigkundige installaties uitgebreid.

Van Dalen Installatietechniek B.V. uit Twello heeft Installatie Bureau Meurs B.V. uit Apeldoorn overgenomen. Beide bedrijven werken al langere tijd samen op grotere projecten en hebben besloten door middel van deze overname de samenwerking verder te versterken. De jaaromzet van Installatie Bureau Meurs bedraagt bijna 1 miljoen met een zevental medewerkers.

Van Dalen Installatietechniek met de hoofdvestiging in Twello en nevenvestigingen in Deventer en Nijkerk is een multidisciplinaire totaalinstallateur met ruim 100 eigen medewerkers. Het bedrijf is met name actief op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van installaties ten behoeve van utiliteit, woningbouw alsmede inbraak- en brandpreventie.

Installatie Bureau Meurs is gespecialiseerd op het gebied van centrale verwarming, luchtbehandeling, gebouwbeheerssystemen, service en onderhoud. In toenemende mate zijn duurzame installaties, exploitatiekostenbesparing door middel van goed installatiebeheer en integraal aanbieden en installeren speerpunten binnen de installatietechniek. Hierdoor vormt Installatie Bureau Meurs een welkome aanvulling op het dienstenpakket van Van Dalen Installatietechniek.

Rotterdam, 11 maart 2009

Directie Batenburg Beheer N.V.

Bedrijfsprofiel Batenburg Beheer N.V.
Batenburg Beheer omvat een groep van dienstverlenende ondernemingen, actief op het gebied van installatietechniek en technische handel. De bedrijven zijn actief in de markten utiliteitsbouw, industrie en infrastructuur. De Batenburg Groep bestaat uit acht installatiebedrijven en vijf handelsondernemingen hoofdzakelijk gevestigd in Nederland en België met in totaal ruim 1.000 medewerkers. In 2008 werd een omzet behaald van EUR 156 miljoen met een nettowinst van EUR 6 miljoen. De aandelen van de vennootschap zijn genoteerd aan Euronext Amsterdam N.V.

Batenburg Beheer N.V.
Postbus 9441
3007 AK Rotterdam
Tel. 010-2928080
E-mail info@batenburg.nl






---- --