BNN

Credits: Cindy Doorman

Hilversum, 11 maart 2009

PERSBERICHT

KRISTEL VAN EIJK NIEUWE BNN-DJ OP 3FM

IEDERE DINSDAGNACHT PRETTIG GESTOORDE RADIO

Kristel van Eijk gooit haar glimlach op de gezichten van alle luisteraars in het nieuwe BNN-radioprogramma Kristel op 3FM. Met haar opgewekte radio weet ze zelfs de grootste chagrijn een vrolijke nacht te bezorgen. In het BNN-programma praat Kristel over haar dagelijkse belevenissen en bekijkt ze muziek net even iets anders dan de rest. Kristel is vanaf 31 maart iedere dinsdagnacht te horen van 01.00 tot 04.00 uur bij BNN op 3FM.

Kristel: 'Stiekem had ik al een tijdje een oogje op 3FM en BNN. Na wat geflirt heen en weer is het dan eindelijk zo ver! Het wordt herkenbare en prettig gestoorde radio, waarin grappige items voorbij komen. Ik kan niet wachten!' Het radioprogramma is iedere week anders, maar heeft een aantal vaste items. Zo laat de dj in Track & Trace horen hoe nieuwe nummers eigenlijk afgestofte ouwe platen zijn, wordt in Small World de link gelegd tussen artiesten als Limp Bizkit en Boris en kunnen luisteraars de week-cd winnen wanneer ze weten wat Dinand in de douche zingt.

Kristel van Eijk was de afgelopen jaren te horen op SLAM!FM met het programma Kristel Kicks. Voor Veronica presenteerde ze eerder de tv-programma's Kink TV en V-HQ. Op 1 april start de nieuwe aanwinst van BNN ook als dj van Uruzgan.FM, dé radiozender voor het thuisfront en de militairen in Afghanistan.

Meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Nienke van Ankeren, tel: 035-6555321, nienke.van.ankeren@bnn.nl