Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ZOMER OUTDOOR DESIGN 'LADIES ONLY'
STIJLVOLLE SPORTINSPIRATIE VOOR ELKE VROUW

Heerlen, maart 2009 - Hiken op hakschoenen, de designertas mee op trekking en een hippe hardloopoutfit die toch niet zo comfortabel blijkt te zijn. Klinkt bekend? Voor alle vrouwen die wel graag de wereld intrekken, maar weigeren in te boeten aan stijl is er goed nieuws. Outdoor merken van de hoogste kwaliteit hebben speciaal voor hen een brede range aan producten ontwikkeld die funky en functioneel zijn. Zo maakt Lowa met de nieuwste stappers een einde aan het tijdperk van de logge wandelschoen, is de hardloopkleding van X-Bionic zo mooi dat je het elke dag wel wilt dragen en blijk je blij te kunnen worden van een Deuter designrugzak. Kunnen we eindelijk goed uitgerust op pad en nog steeds hip en happening zijn.

Wandelen op damesschoenen
Er is een wezenlijk verschil tussen mannen- en vrouwenvoeten, dat weet trekking- en running-schoenontwikkelaar Lowa als geen ander. Damesvoeten zijn niet alleen kleiner, ze zijn anatomisch verschillend van de mannelijke variant. Daarom worden de Lowa Women schoenen gemaakt op een aparte leest en dat zorgt voor een ongekende pasvorm. In combinatie met de individueel vormgegeven schacht en de lichtere binnenzool wordt elke trekking een feestje voor je voeten. En voor iedereen die schoenen met de ogen koopt: vergeet logge stappers, deze sporty shoes mogen gezien worden! Liever wat minder ver de wijde wereld in, maar wel actief aan de wandel? Kijk dan eens bij de Active Lifestyle range van Lowa: functionaliteit en fashion in één voor sportschool, boswandeling of winkeldag. Zie ook www.lowa.nl.

Fitte outfits
Je wilt graag hardlopen, maar kan wel een stok achter de deur gebruiken? X-Bionic heeft de oplossing: runningwear die zó lekker zit en zó mooi staat dat je het elke dag wel aanwilt. De structuur en de bleek zilveren kleur van het Fennec shirt zijn geïnspireerd op de vacht van een woestijnvos en werken warmtereflecterend. Bont kan niet meer op de catwalk, maar daarop geïnspireerde sportkleding misstaat niet op de renbaan! Verder hebben zowel het shirt als de renbroek het 3D BionicSphere systeem. Dat zorgt ervoor dat transpiratievocht evenredig over het lichaam wordt verdeeld zodat het kan verdampen en jij kunt afkoelen. Ook wandelende dames kunnen nu precies pas op pad. In de broekencollectie van Schöffel is dankzij de maatvoering - 15 maten en lengtematen in elke stijl - voor iedereen een functionele broek die écht goed zit. En dan nog dat laatste stapje: de juiste sokken. X-Socks houden je voeten droog, warm en blaarvrij. Zie ook www.x-bionic.nl, www.x-socks.nl en www.schoeffel.nl.

Designertassen en accessoires
Vrouwen, tassen en accessoires - het is een soort drie-eenheid waar geen spelt tussen te krijgen is. Zo ook op sportgebied, want de juiste keuze is belangrijk. Zo heeft Deuter Women's Fit rugzakken, tassen met een korter rugsysteem, smallere schouderriemen en een heupgordel die dames op het lijf gesneden is. Comfortabel op pad, met je hele hebben en houden op je rug. En dan de accessoires. Wie denkt dat het gebruiken van trekkingstokken tijdens intensieve trekkings ouderwets is, heeft het mis. Met de Makalu Ultralite Ladies collectie van Leki maak je de blits in de bush. Ze zijn heerlijk licht en hebben een hip design. Ook de zonnebril gaat mee: Uvex biedt sportieve, modieuze, elegante en strakke brillen, die ervoor zorgen dat jouw ogen beschermd worden terwijl jij de wereld verkent. Zie ook www.rugzakken.nl, www.wandelstokken.nl en www.uvex.nl.