Ingezonden persbericht



---





PERSBERICHT

Ontdek de wereld met Moggy & Mouse
Eindeloos spelen met de Tafeltent en Speelkleedtas

Amsterdam, 11 maart 2009 - Moggy & Mouse, een nieuw speelgoedmerk, is vanaf april verkrijgbaar in Nederland. Originele producten staan centraal. Moggy & Mouse start met de Tafeltent voor de fantasierijke kids en de handige Speelkleedtas die ervoor zorgt dat je altijd en overal je kind lekker kunt laten spelen. Het zijn de eerste twee producten uit een serie die kinderen volop gelegenheid geeft om uren te kunnen spelen.

Urenlang spelen in je eigen wereld
De Tafeltent staat garant voor urenlang speelplezier. Met alle zakken en vensters die op de tent zitten, creëren kinderen hun eigen wereld. Om ze een handje te helpen, staan op www.moggymouse.nl speeltips om de creativiteit te stimuleren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld de ene dag restaurantje spelen en de volgende dag winkeltje. Niet onbelangrijk: de Tafeltent past om elke rechthoekige tafel tot 1.00 meter breed. En de Tafeltent is zo ontworpen dat ouders ook nog aan tafel kunnen zitten! Om de tafeltent na het spelen weer netjes op te ruimen, zit er een mooie opbergtas bij. Prijs 109,95.

Twee in één
Met de Speelkleedtas is het vanaf nu verleden tijd dat ouders als pakezels over het strand lopen of dat de kinderen verkleumd op de koude stenen vloer spelen bij opa en oma. Leg alles wat je nodig hebt op het speelkleed, trek het koord op vier tegenoverliggende punten tot een tas en voila, je hebt een tas. Eenmaal op de bestemming aangekomen, ontvouw je de tas weer tot een lekker zacht speelkleed. Extra handig: de sleutels en portemonnee stop je in het kleine opbergvakje. En natuurlijk kun je de Speelkleedtas ook gewoon thuis gebruiken om op te spelen en om je speelgoed in op te bergen. Prijs 64,95.

Ontdek de wereld (Over Moggy & Mouse)
Moggy & Mouse vindt het belangrijk dat kinderen eindeloos kunnen spelen met originele en kwalitatieve producten. Stap voor stap ontdekken ze hun eigen wereld door te fantaseren en te doen. Moggy & Mouse helpt kinderen en hun ouders daarbij. De eerste producten zijn de Tafeltent en Speelkleedtas. In de loop van 2009 breidt de collectie zich uit voor nog meer speelplezier.

Wat je verder wilt weten
Vanaf april 2009 is de Tafeltent en de Speelkleedtas te koop bij de betere kinderwinkels en op www.moggymouse.nl.

De producten van Moggy & Mouse zijn geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Uiteraard zijn de Tafeltent en Speelkleedtas voorzien van het CE keurmerk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariël Reuvers (0615-072830, mariel@moggymouse.nl) of Femke Creemers (0654-266178, femke@moggymouse.nl).

Wilt u de Tafeltent of Speelkleedtas zelf testen, bel dan gerust voor een testexemplaar.






---- --