Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AMIS lanceert de Technology School

Nieuwegein, 11 maart 2009 - Oracle-, Java- en SOA-specialist AMIS lanceert haar vernieuwde trainingsaanbod in de AMIS Technology School.

Kennisdelen
Al jaren levert AMIS oplossingen op gecompliceerde ICT vraagstukken. Vanuit deze expertise is AMIS actief in kennisdeling met vakgenoten. Dit vindt plaats door middel van de technology blog (technology.amis.nl/blog), publicaties op diverse websites en in vakbladen en kennissessies. Alle ervaringen van AMIS zijn ondergebracht in een compacte set praktijktrainingen en masterclasses welke vanuit de AMIS Technology School nu voor iedereen bereikbaar zijn geworden.

Praktijkgericht
De docenten aan de Technology School zijn AMIS consultants. Tijdens de trainingen worden deelnemers uitgedaagd om zélf aan de slag te gaan. Hierdoor is de herkenbaarheid met - én de toepasbaarheid in de dagelijkse werkzaamheden groot. De docenten hebben jarenlange hands-on ervaring en zijn goed in staat om vakinhoudelijke Oracle kennis over te dragen. Twee van de docenten hebben een Oracle ACE en een Oracle ACE Director benoeming in de wacht gesleept. Dit is een titel die Oracle geeft aan personen die waarde toevoegen aan het Oracle netwerk en hun kennis en ervaring delen met vakgenoten. Frank Bongers (Sales Director) geeft tevens aan: "Een essentieel onderdeel van onze trainingen is nazorg. Deze nazorg is voor ons net zo belangrijk als de training zelf. Denk hierbij aan zaken als contact met de trainer via chat en e-mail om vragen te beantwoorden en het beschikbaar stellen van al het trainingsmateriaal. Onze trainingen zijn op de praktijk gebaseerd. Na het volgen van een training aan de AMIS Technology School heeft de trainingsdeelnemer hoogwaardige kennis opgedaan en - nóg belangrijker - weet hoe deze toegepast kan worden".

Over AMIS
AMIS is dé specialist op het gebied van de inzet van Oracle technologie bij het realiseren van bedrijfsoplossingen. Samen met klanten geeft AMIS vorm aan het effectief toepassen van kennis op het gebied van SOA, maatwerkapplicaties (Oracle, Java & Open Source) en standaardsoftware, zoals de Oracle e-Business Suite en Pagoni, een product van AMIS voor planeconomische toepassing. Onze dienstverlening bestaat uit consultancy, beheer, projecten, trainingen in de Technology School en licentieadvies. AMIS telt honderd medewerkers en is in 1991 opgericht. Wij gaan samen uitdagingen aan, met passie voor ons vak, vertrouwen in elkaar en ambitie tot continue groei. Committed to ICT. Involved in People.

Meer weten over de Technology School? Kijk dan op www.amis.nl/trainingen.php of neem contact met ons op: E: info@amis.nl of T: 030 6016000.


---



Ingezonden persbericht