BizTalk-expert motion10 opent de deuren

Nederlandse specialist op het gebied van Microsoft Enterprise-software

Capelle a/d IJssel, 11 maart 2009 - Vandaag opent motion10, het Nederlandse expertisecentrum op het gebied van Microsoft Enterprise-software en in het bijzonder Microsoft BizTalk Server, officieel zijn deuren. motion10 is ontstaan uit het bedrijf Covast, dat diverse BizTalk-oplossingen heeft ontwikkeld die wereldwijd worden gebruikt door ruim 500 enterpriseklanten. Vorig jaar zijn deze oplossingen door Microsoft overgenomen en zullen standaard worden meegeleverd met Microsoft BizTalk Server.

"motion10 is een èchte BizTalk-specialist met veel ervaring in huis", zegt Theo Rinsema, general manager van Microsoft Nederland. "In deze moeilijke economische tijd is het voor organisaties extra belangrijk dat zij de bedrijfsprocessen helemaal op orde hebben, voor optimale efficiency en productiviteit. Microsoft BizTalk Server en motion10 kunnen hierbij een belangrijke rol spelen."

motion10 telt ruim 25 zeer ervaren en gecertificeerde Microsoft BizTalk- en SharePoint-specialisten, waaronder de enige Nederlandse Microsoft BizTalk MVP (Most Valuable Professional). Deze kennis en expertise maken motion10 tot de enige echte BizTalk-expert in Nederland. motion10 verzorgt niet alleen het ontwerp en volledige implementatie van BizTalk- en SharePoint-oplossingen binnen organisaties, maar ook de support en training.

Het bedrijf heeft al bij diverse grote Nederlandse klanten enterprise-oplossingen op basis van Microsoft BizTalk Server geïmplementeerd, waaronder Eneco, Koninklijke Shell, GasUnie, KPN en ProRail.

"We zijn blij en verrast dat we in motion10 een partij gevonden hebben die als het Nederlandse BizTalk expertisecentrum de kennis en ervaring in huis heeft die nodig zijn om alle BizTalk-ontwikkeling en -support op een professionele manier te verzorgen", zegt Rob van der Boog, manager applicatiebeheer businessapplicaties bij ProRail.

Microsoft BizTalk Server is een Business Process Management (BPM) -server waarmee bedrijven hun zakelijke processen kunnen automatiseren en optimaliseren. Voor de daadwerkelijke integratie en koppeling met de bestaande bedrijfssystemen, vertrouwt Microsoft op gespecialiseerde partners, zoals motion10.



Ingezonden persbericht