PrijsKanjers.nl is eindelijk live


Heesch, 20090311 -- Prijskanjers is eindelijk live! Prijskanjers is een marktplaats die onderhoudende veilingen biedt tegen zeer voordelige prijzen. Hun veilingen hebben een hoge amusementswaarde, spanning en eenvoud. Prijskanjers is tegelijkertijd speels en serieus.

Prijskanjers richt zich vooral op elektronicaproducten, maar hebben ook oog voor huishoudelijke producten, reizen, cadeaubonnen en voertuigen. Op prijskanjers zult u voortdurend de beste en populairste producten voor zeer lage prijzen geveildt zien worden.

PrijsKanjers.nl kent 2 typen veilingen: Centveilingen en Vaste Prijs Veilingen. Centveilingen werken als een traditionele veiling. Het enige verschil is dat men het bod per keer slechts met 1 eurocent kan verhogen. Elke veiling heeft een teller. Wanneer het bod niet verhoogd wordt voordat de tijd is afgelopen, is de veiling beëindigd en wint degene die het laatst geboden heeft. Elke keer wanneer het bod verhoogd wordt, wordt de teller naar een vooraf bepaalde biedtijd verzet.

Dan kent prijskanjers.nk ook nog Vaste Prijs Veilingen deze veilingen werken ook als een traditionele veiling. Ook loopt het bedrag met 1 eurocent per keer op wanneer men biedt. Maar dit is niet het bedrag wat de winnaar hoeft te betalen. De winnaar betaalt het door Prijskanjers vooraf ingestelde prijs. Vaak worden Vaste Prijs veilingen voor 1¤ aangeboden en dit is dan ook het bedrag dat de winnaar dient te betalen.

De veilingen van prijskanjers.nl zijn elke dag tussen 09.00 uur en 23.00 uur geopend. Binnen deze tijden kan er dus geboden worden op de meeste luxe goederen.





Ingezonden persbericht