Overname Installatie Bureau Meurs door Van Dalen Installatietechniek


TWELLO, 20090311 -- Van Dalen Installatietechniek B.V. uit Twello heeft bekend gemaakt Installatie Bureau Meurs B.V. uit Apeldoorn overgenomen te hebben. Beide bedrijven werkten al langere tijd samen op grotere projecten en hebben besloten door middel van deze overname deze samenwerking verder te versterken.

Deze strategische overname biedt beide installatiebedrijven de mogelijkheid een groter multidisciplinair dienstenpakket aan te bieden aan nieuwe en bestaande opdrachtgevers en past volledig in de lange termijnvisie van beide bedrijven. De overname heeft geen consequenties voor de personele bezetting en beide bedrijven behouden vooralsnog hun eigen identiteit.

De ontwikkelingen binnen de installatietechniek gaan in een razend tempo en dat was voor Van Dalen Installatietechniek B.V. de reden om met name kennis op het gebied van werktuigbouwkundige installaties uit te breiden. Op dit moment zijn duurzame energie, exploitatiekostenbesparing door middel van goed installatiebeheer en integraal aanbieden en installeren speerpunten binnen de installatietechniek.

Installatie Bureau Meurs B.V. dat reeds 41 jaar bestaat is gespecialiseerd op het gebied van centrale verwarming, luchtbehandeling, gebouwbeheerssystemen, service en onderhoud. Hierdoor vormt Installatie Bureau Meurs B.V. een aanvulling op het dienstenpakket van Van Dalen Installatietechniek B.V.

Van Dalen Installatietechniek B.V. met de hoofdvestiging in Twello en nevenvestigingen in Deventer en Nijkerk is een multidisciplinaire totaal installateur met ruim 100 eigen medewerkers. Het bedrijf dat meer dan 50 jaar bestaat is met name actief op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van installaties ten behoeve van utiliteit, woningbouw en inbraak- en brandpreventie.





Ingezonden persbericht