Reisorganisatie introduceert website met reizen onder de 250 Euro


Vakantiegangers profiteren van crisis

BREDA, 20090311 -- Reisorganisatie TourWise introduceert vandaag een website voor mensen die als gevolg van de crisis minder te besteden hebben, maar toch nog op vakantie willen. De site bevat niet alleen bespaartips, maar ook meer dan 700 reizen onder de 250 Euro per persoon.

Het teruglopende aantal boekingen zet touroperators aan tot het verkopen van reizen voor aantrekkelijker prijzen. Als gevolg van de teruglopende vraag gaan bovendien de vluchttarieven in een snel tempo omlaag. Zo kan men bijvoorbeeld in april een week naar Turkije voor 224 Euro per persoon of in november 4 dagen naar Praag voor 99 Euro.

De tips op de website informeren de consument over de invloed van het tijdstip van boeking, de keuze voor specifieke vertrekdata en luchthavens en verzekeringen. Dat kan de vakantieganger vele honderden euro's besparen.

TourWise selecteerde uitsluitend reizen van betrouwbare reisorganisaties die lid zijn van de ANVR/SGR. De bespaartips en goedkope reizen zijn te vinden via www.tochnogopvakantie.nl