Meer en meer mediapartners voor Factuurcongres 2009


Mediapartners dragen bij aan awareness van e-factureren in Nederland

ARNHEM, 20090311 -- Sinds enkele jaren wordt er in Nederland hard gewerkt om elektronisch factureren een plaats in de schijnwerpers te geven. Het verhogen van de awareness is erg belangrijk. Zowel de politiek als het bedrijfsleven zet zich in om de awareness, de adoptie en het gebruik van e-factureren en factuurautomatisering te vergroten.

Het tweede Factuurcongres vindt op maandag 11 mei 2009 plaats in Eindhoven. Het futuristische Evoluon vormt het decor voor de grootste bijeenkomst rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking in Nederland. Op basis van het format heeft dit congres meerwaarde voor zowel bedrijven, overheidsorganisaties, softwarepakketten, accountants, professionele aanbieders en ook andere stakeholders. De mediapartners dragen dit uit in samenwerking met het Factuurcongres 2009.

Dankzij de inspanningen van de recent aangesloten (media)partners kan het Factuurcongres 2009 haar steentje bijdragen aan het vergroten van de awareness, de adoptie en het gebruik van e-factureren en factuurautomatisering in Nederland. Het betreft tot nu toe de volgende partners: Document Manager, Credit Expo, Platform ELFA, EEI Platform.

Het Factuurcongres 2009 wordt georganiseerd door Factuurwijzer Factuurwijzer is onafhankelijk en legt zich toe op alle aspecten rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Met onze kennis en expertise realiseren we op het gebied van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking maximaal voordeel voor onze klanten, zowel voor zakelijke als voor non-profitorganisaties.





Ingezonden persbericht