Gemeente Cromstrijen


Bibliotheek organiseert veel leuke acties oor nieuwe én bestaande leden.

(02-03-2009)

De bibliotheek Hoeksche Waard verlaagt de tarieven voor 16- en 17jarigen. Ook organiseert de bibliotheek tijdens de Boekenweek veel leuke acties voor nieuwe én bestaande leden.

Boekenweek

De Boekenweek vindt plaats van woensdag 11 maart 2009 tot en met zaterdag 21 maart 2009. Wanneer u tijdens de Boekenweek lid wordt, ontvangt u een bon voor het Boekenweekgeschenk "Een tafel vol vlinders", geschreven door Tim Krabbé. Ook ontvangt u een boekenbon ter waarde van ¤ 5,00. Op zondag 15 maart geldt het Boekenweekgeschenk als vervoersbewijs en kunt u gratis reizen met de trein. Alle leden van de bibliotheek ontvangen een Boekenweek-CV van Tim Krabbé met een prijsvraag en fragmenten uit zijn oeuvre. Met de prijsvraag kunt u NS-dagkaarten en boeken van de schrijver winnen. Leden van 18 jaar of ouder die een boek lenen tijdens de Boekenweek ontvangen een kortingsvoucher voor de dierentuin.

Tarieven voor 16- en 17jarige

De Bibliotheek Hoeksche Waard verlaagt de tarieven voor 16- en 17-jarige jongeren. De bibliotheek verlaagde de contributie, met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2009, naar ¤ 13,50 per jaar. Leden die de contributie voor 2009 al betaalden, ontvingen ¤ 2,00 als tegoed op de pas.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.bibliotheekhoekschewaard.nl.