Gemeente Coevorden

Hoorzitting Commissie Rechtsbescherming

De Commissie voor de Rechtsbescherming houdt op woensdag 11 maart 2009 een hoorzitting. Deze is in principe openbaar, maar de voorzitter kan besluiten om in beslotenheid te vergaderen. De hoorzitting wordt gehouden in Markt 5 te Coevorden en begint om 19.30 uur.

Agenda:

19.30 uur: Behandeling van een bezwaarschrift, gericht tegen een besluit van het college van burgemeester en wethouders van Coevorden, waarbij een toegekend Persoonsgebonden budget voor huishoudelijke hulp ingaande 1 december 2008 wordt beëindigd.

20.00 uur: Behandeling van een bezwaarschrift, gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Coevorden van 17 december 2008, waarbij is besloten geen medewerking te verlenen aan het verzoek om vrijstelling ex artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening van het bestemmingsplan om het gastenverblijf aan het Oranjekanaal ZZ 2 te Wezuperbrug te mogen gebruiken als woning.

20.30 uur: Behandeling van een bezwaarschrift, gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Coevorden van 18 juni 2008, waarbij aan Ermerstrand B.V. een last onder dwangsom is opgelegd.

Mochten de omstandigheden daartoe aanleiding geven dan kan de agenda nog gewijzigd worden. Na het horen van belanghebbende(n) en het verwerende bestuursorgaan, beraadslaagt de commissie achter gesloten deuren over het aan het betreffende bestuursorgaan uit te brengen advies.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de plv. secretaris van de Commissie voor de Rechtsbescherming, de heer mr. H. ten Hoven, tel. 0524 - 598648.