Ingezonden persbericht


Persbericht

11 maart 2009

Uitgeverij TIEM en Kennisportal.com gaan samenwerking aan

Baarn/Maarssen - Uitgeverij TIEM en Kennisportal.com zijn per 1 maart 2009 een samenwerking aangegaan. Door de beste combinatie te vormen tussen print en online publicatie, biedt deze samenwerking een breder platform voor kennisdeling. Dit bredere platform staat ten dienste van de aanbieders van ondermeer ict-producten en -diensten die via artikelen hun kennis willen delen met een breed publiek.

Dit publiek bestaat voornamelijk uit managers in de profit en non-profit sector die op strategisch, tactisch en operationeel niveau verantwoordelijk zijn voor de besluitvorming en beleidsvoorbereiding rond organisatie, personeel, informatievoorziening, ict-oplossingen en middelen.

Naast de gecombineerde kracht van de digitale informatievoorziening en de traditionele printmogelijkheden kunnen informatieaanbieders hun voordeel doen met de redactionele expertise van Uitgeverij TIEM en de kennis omtrent online publiceren van Kennisportal.com. Hierdoor kan een partij die graag zijn inhoudelijke boodschap over de bühne wil brengen, maar niet zelf beschikt over schrijfcapaciteit of -vaardigheid, toch deelnemen. Uitgeverij TIEM en Kennisportal.com bieden hen alle mogelijkheden om hun visie en ervaring met betrekking tot oplossingen en ontwikkelingen onder de aandacht te brengen van individuele beleidsmakers en beslissers.

Deze bundeling van kennis en expertise vergroot de mogelijkheden aanmerkelijk voor informatieaanbieders om hun kennisdeling naar een hoger en effectiever plan te tillen, nieuwe contacten te leggen en samenwerkingen te realiseren.

Uitgeverij TIEM is een jonge uitgeverij, gespecialiseerd in het uitgeven van boeken en tijdschriften op het gebied van ict en informatiemanagement. De uitgeverij is in 2004 opgericht door de ict-journalisten Leo Klaver en Cok de Zwart. In 2008 sloot Ed Lute zich bij de uitgeverij aan, na jaren als senior editor bij het onderzoeksbureau Giarte te hebben gewerkt. De uitgeverij publiceert onder meer TIEM, Tijdschrift voor Informatie en Management en Best Practise Magazine (www.tiem.biz).

Kennisportal.com is een grote openbare en onafhankelijke kennisbank voor onder meer Organisatie & ict-vraagstukken. Meer dan 2000 artikelen worden door ruim 84.000 professionals maandelijks gelezen. Elke artikel is aangeleverd door experts en is gratis te lezen en te downloaden. Bezoekers kunnen contact opnemen met de desbetreffende expert en worden uitgenodigd voor themagerichte expertmeetings. Kennisportal.com biedt meer dan 75 organisatiegerichte thema's aan (www.kennisportal.com).