Gemeente Zijpe


2009-03-11 Tevredenheidsonderzoek onder Wmo-cliënten

Wij vinden het belangrijk om te weten wat u van de Wmo-ondersteuning vindt. Daarom laten wij een onderzoek uitvoeren door een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau, SGBO.

De gemeente biedt, in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) ondersteuning aan mensen met lichamelijke beperkingen. Deze ondersteuning verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen hebben een scootmobiel of rolstoel nodig om zich te kunnen verplaatsen. Anderen hebben hulp nodig om het huishouden te runnen. Wij vinden het belangrijk om te weten wat u van deze ondersteuning vindt. Daarom laten wij een onderzoek uitvoeren door een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau, SGBO.

Het onderzoek vindt plaats door middel van een korte schriftelijke vragenlijst waarin vragen worden gesteld over verschillende aspecten van de ondersteuning. De enquête is recent verstuurd aan 300 willekeurig gekozen cliënten in Zijpe.

Wanneer u deze enquête ontvangt neemt u dan de tijd voor het invullen. Uw mening is belangrijk om onze dienstverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw behoeften.

Voor meer informatie over dit onderzoek of voor vragen over ondersteuning kunt u terecht bij één van onze Wmo-consulenten. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur via het telefoonnummer (0224) 574 100