Ingezonden persbericht


***PERSBERICHT***

Amsterdam, 12 maart 2009

DE VOORRONDES VAN KUNSTBENDE GAAN WEER VAN START!

Dit jaar vindt Kunstbende voor de 19e keer plaats! Je kunt er niet meer omheen: Kunstbende - dé wedstrijd voor jong creatief talent ­ is écht niet meer weg te denken uit de culturele jongerenscene. Steeds meer jongeren weten Kunstbende te vinden als broedplaats voor hun talent. Kunstbende Limburg trapt dit weekend af met de eerste voorronde in Heerlen. Daarna volgen er nog 13 voorrondes met als afsluiter Kunstbende Gelderland in Nijmegen.

Vanaf 15 maart gaan veertien voorrondes van start die in heel Nederland plaatsvinden. Op deze voorrondes wordt iedereen tussen de 13 en 18 jaar uitgedaagd om mee te doen. Op de voorrondes gaat het niet om de besten, het gaat om ontdekken! Kippenvel, een brok in de keel, koude rillingen en soms zelfs kromme tenen. Op de voorrondes is alles geoorloofd!

Het talent van de voorrondes blijft over en gaat naar de finale op 27 juni in de Melkweg te Amsterdam. Het belooft een heftige strijd te worden, want dit jaar is alles geïnspireerd op het thema MACHT!

Kunstbende is dé wedstrijd voor jong creatief talent. Jongeren van 13 tot en met 18 jaar kunnen meedoen aan de categorieën: Fashion, Film & Animatie, Muziek, Taal, Dans, Theater & Performance, Expo en DJ. Inschrijven voor de wedstrijd is nog mogelijk, dit kan via de site kunstbende.nl. Deelname aan Kunstbende is gratis.

-EINDE PERSBERICHT-
()



Ingezonden persbericht