Ingezonden persbericht


Uitnodiging

VNO-NCW Oostland en Westland-Delfland

Donderdag 16 april 2009 van 16.00 - 19.00 uur

Poolexpeditieleider John van Giels over zijn avontuur hoog boven de poolcirkel

en een fietsavontuur in de regio door Oostlandse en Westlandse leden

Geachte heer/mevrouw Redactie NIEUWSBANK,

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst van VNO-NCW Oostland en Westland op donderdag 16 april 2009 om 16:00 uur. De bijeenkomst wordt gehouden bij Lijm & Cultuur te Delft.

VNO-NCW Oostland en Westland, twee unieke regio's die veel met elkaar gemeen hebben, organiseren voor leden van beide regio's een bijzondere bijeenkomst die in het teken staat van uitdaging en samenwerking. Twee ploegen wielrenners, die bestaan uit leden van Oostland en Westland, rijden deze middag een wielertocht door beide regio's. Tegen en met elkaar! Rond 16.30 uur zal de finish plaatsvinden; zorg dat u erbij bent!

Daarna zal John van Giels, bergtocht- en expeditieleider, een boeiend verhaal houden over zijn expeditie naar de Noordpool. Dit avontuur ver weg van de bewoonde wereld was fysiek en mentaal een enorme prestatie. Wat heeft hem gedreven dit te doen en wat kreeg hij er voor terug? Aan de hand van zeer indrukwekkende beelden vertelt John zijn verhaal.

Klik hier voor de volledige uitnodiging en het programma. U kunt zich dan ook online aan- en afmelden en de deelnemerslijst bekijken.

Mocht de link niet functioneren, kopieer dan onderstaande link en plak deze in de adresregel van uw internetbrowser: http://werknet.regionaleverenigingen.windex.nl/West/Applications/Bijeenkomst/specifiek/kalender_totaal.asp?Redirect=bijeen&Key=1151&Extra='VNO-NCW Oostland en Westland'&UDL=windex.udl&User=22159&UserType=pers&tabselect=3

Deze bijeenkomst wordt mogelijke gemaakt door de sponsors Grant Thornton, Wevab BV en HAWE Systems Europe B.V., VanderHelm Bedrijven en EBH Elshof Advocaten.