Ingezonden persbericht


Persbericht

Diemen, 12 maart 2009

Generali feliciteert verzuimbehandelaar met behalen opleiding `Regie op Verzuim'

Petra Fonck, verzuimbehandelaar bij Generali, heeft als eerste verzuimbehandelaar van alle verzekeraars de opleiding `Regie op Verzuim' succesvol afgerond. Hiermee versterkt Generali haar positie als specialist in pensioen- en inkomensverzekeringen. De opleiding wordt gegeven door ECS Opleidingen in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Het officiële HBO-certificaat van de HAN is op 10 maart jl. feestelijk uitgereikt aan alle deelnemers bij Generali in Diemen.

Specialist in pensioen en inkomen
Tijdens de opleiding zijn onderwerpen als sociale wetgeving, arbeidsrecht, verzuimbeleid, financiën en verzekeringen, arbo en re-integratie en gespreksvaardigheden behandeld. Met deze kennis is het mogelijk zowel de adviseur als de werkgever te adviseren over het beheersen van verzuim. Daarbij verloopt de communicatie met de arbodienst gemakkelijker omdat interventie verzoeken kunnen worden besproken. Hiermee voldoet Generali nog beter aan de wensen en behoeftes van haar relaties. Ook versterkt de pensioen- en inkomensverzekeraar zo haar positie als specialist.

Feestelijke uitreiking
Marjol Nikkels­Agema, senior trainer Sociale Zekerheid en Employee Benefits, heeft op 10 maart jl. de certificaten uitgereikt bij Generali. De geslaagde deelnemers, medewerkers van Generali, Delta Lloyd, Meeùs, Codares en Noordborgh, zijn daarna verwend met een uitgebreide lunch bij de verzekeraar. Daarbij zijn nog meer specialisten van Generali in het zonnetje gezet. Vier schadebehandelaars zijn geslaagd voor de opleiding `Specialist Arbeid en Inkomen'. Zij zijn de eerste schadebehandelaars van alle verzekeraars zonder leidinggevende functie die dit diploma hebben gehaald. "Wij zijn er trots op dat onze collega's zich steeds verder specialiseren en daarmee tot de voorlopers van alle verzekeraars behoren", aldus Carla Damsma, Manager Schadebehandeling Inkomen & Medische Acceptatie.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali kunt u op www.generali.nl vinden.

Bijlage (foto):
De geslaagde specialisten van Generali met van links naar rechts (staand): Petra Fonck (Verzuimbehandelaar), Jos van de Reijken (Verzuimbehandelaar) en Carla Damsma (Manager Schadebehandeling Inkomen & Medische Acceptatie). En van links naar rechts. (zittend) Nora Oegema (Schadebehandelaar Inkomen), Paula Garcia (Schadebehandelaar Inkomen) en Saskia van Straten (Verzuimbehandelaar)

Onderstaande informatie is niet bestemd voor publicatie:

Perscontact:
drs. Jaap Oudijk MM RM, Directeur Marketing & Sales Telefoon direct: (020) 660 17 30 / (06) 14 36 06 55 E-mail: jaapoudijk@generali.nl


---






---- --