Elsevier Congressen

Dag van de Tuinder


* Informatie

* Programma

Op 12 maart aanstaande vindt voor de zesde keer de Dag van de Tuinder plaats. Met opnieuw een boeiend programma, waarin u kunt deelnemen aan interessante excursies en workshops. De dag wordt afgesloten met een borrel en een diner waarbij een groot aantal prominenten uit het vak en rond het vak bij u aan tafel aanschuiven om met u de huidige ontwikkelingen te bediscussiëren.

Tijdens de dag voeren wij drie centrale thema 's, te weten Energie, Arbeid en Samenwerking. Drie actuele onderwerpen die leven in de glastuinbouwbranche, en dus zeker de moeite waard zijn om verder uit een te zetten. De thema's komen terug in de programma's van de excursiebedrijven waarin zij zullen laten zien hoe er met deze vraagstukken omgegaan wordt.

Halverwege de middag, terug in Theater Cascade, vindt de plenaire terugkoppeling plaats. Onder leiding van een bezielende dagvoorzitter zal er een interessante tafeldiscussie ontstaan met gasten uit uw branche. Ook u zal om uw visie gevraagd worden, dus hou uw mening paraat!

Voor meer informatie zie www.dagvandetuinder.nl

Zie voor het volledige programma www.dagvandetuinder.nl Inschrijven