Gemeente Schiedam


Februari

Informatieavonden Rijkswaterstaat project A4 Delft-Schiedam

25 februari 2009

In maart 2009 organiseert Rijkswaterstaat in totaal zes informatiebijeenkomsten over het project A4 Delft-Schiedam voor omwonenden en geĂŻnteresseerden. Tijdens de informatieavonden krijgt u informatie over de voorlopige onderzoeksresultaten van de Trajectnota/Milieu Effectrapportage en wordt er ingegaan op de stand van zaken, planning en besluitvorming. De informatieavond begint om 18.30 uur en eindigt om 21.30 uur. In uw gemeente is de informatieavond op:

Donderdag 12 maart
Wijkcentrum De Blauwe Brug, Bachplein 590 te Schiedam De informatieavonden zijn inloopavonden. Dit houdt in dat u op elk moment tussen 18.30 uur en 21.30 uur welkom bent. Ieder half uur houdt Rijkswaterstaat een presentatie met informatie over het project. Gedurende de hele informatiebijeenkomst zijn deskundigen van Rijkswaterstaat aanwezig waaraan u op elk tijdstip uw vragen kunt stellen.
Rijkswaterstaat organiseert in totaal zes informatieavonden in Berkel en Rodenrijs, Vlaardingen, Schiedam, Delft, Den Hoorn en Rotterdam. De data en locaties van alle informatieavonden kunt u vinden op www.rijkswaterstaat.nl/a4delftschiedam
Klik hier voor meer informatie.