Gemeente Almere

Informatiebijeenkomst Groeilink Flevoland

09-03-2009

Op donderdag 12 maart vindt in De Kemphaan te Almere een informatiebijeenkomst voor snelgroeiende bedrijven plaats. Wethouder Martine Visser van Economische Zaken zal tijdens deze bijeenkomst aanwezig zijn.

Almere is een stad waar het goed wonen, recreëren en werken is. De gemeente Almere is trots op haar bedrijven en er is het gemeentebestuur veel aan gelegen om de bedrijven te ondersteunen in hun ontwikkeling. Daarbij is er speciale aandacht voor de snelgroeiende bedrijven, vooral omdat deze talentvolle ondernemers een substantiële bijdrage leveren aan de werkgelegenheid.

Om de snelgroeiende bedrijven te ondersteunen in de ontwikkeling van hun bedrijf heeft de gemeente Almere samen met Lelystad, de provincie Flevoland en drie ondernemers het initiatief genomen voor Groeilink Flevoland. Groeilink Flevoland voorziet in een besloten netwerk van regionale directeuren/eigenaren van snelgroeiende bedrijven, waarin uitwisseling van kennis en ervaring wordt georganiseerd en gestimuleerd.

Tijdens de bijeenkomst van 12 maart kunnen de directeuren/eigenaren van snelgroeiende bedrijven kennis en ervaringen uitwisselen met elkaar. Vanaf 18.00 uur krijgen de ondernemers tijdens de borrel de gelegenheid om wethouder Martine Visser van Economische Zaken te ontmoeten en haar vragen te stellen.