Gemeente Enschede

Informatieavond Buurt in Actie Twekkelerveld

De wijk Twekkelerveld is in stadsdeel Noord aangewezen als één van de Buurt in Actie wijken 2009. Er is voor Twekkelerveld dit jaar een bewonersbudget van EUR 60.000 beschikbaar. Hiermee kunnen bewoners zelf invloed uitoefenen op hun woonomgeving. Dit alles onder het motto `Goed idee? Kom ermee!'

Het geld is bedoeld voor het realiseren van goede ideeën uit de buurt die de leefomgeving en/of sociale samenhang verbeteren. Bewoners uit Twekkelerveld kunnen hiervoor zelf ideeën indienen. Wie een idee indient moet wel bereid zijn om zelf (samen met anderen) mee te helpen bij de uitvoering en uitwerking van de plannen. Professionals vanuit de gemeente en wijkwelzijn (Alifa) bieden ondersteuning.

Informatie-avond
Om de bewoners te informeren over Buurt in Actie is er op donderdag 12 maart vanaf 19.30 uur een informatieavond in buurthuis de Sloep aan de G.J. van Heekstraat 408. Tijdens deze avond wordt er een korte presentatie gegeven over Buurt in Actie. Ook is er tijdens de bijeenkomst gelegenheid om ideeën in te brengen en om kennis te maken met het projectteam. Dit team bestaat uit wijkbewoners en heeft de taak om alle ingediende ideeën te beoordelen.

Alle bewoners van Twekkelerveld zijn van harte welkom op de informatie-avond. Wie meer informatie wil kan terecht bij de projectmedewerker in stadsdeel Noord, Chantal Euverman, via email c.euverman@enschede.nl of telefoon 4817097.

Geplaatst: 10 maart 2009.

10 maart 2009