Gemeente Sneek


"de loten"

Ontwerp - Bestemmingsplan "De Loten"

Burgemeester en wethouders van Sneek maken bekend dat zij op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening een ontwerp van het bestemmingsplan "De Loten" hebben vervaardigd.

Het ontwerp-bestemmingsplan "De Loten" heeft betrekking op het woongebied De Loten. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadsrondweg-noord, aan de oostzijde door de spoorlijn Stavoren-Leeuwarden, aan de zuidzijde door de woonwijk Noorderhoek en aan de westzijde door het tennispark van NOMI. Het bestemmingsplan is een actualisering van de geldende, verouderde bestemmingsplannen. Het doel van dit bestemmingsplan is om de bestaande situatie, een definitieve juridische basis te geven. Het bestemmingsplan maakt geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk.

Onlangs heeft het voorontwerp-bestemmingsplan "De Loten" voor de inspraak ter inzage gelegen. Het ontwerp-bestemmingsplan is ten opzichte van het voorontwerp ongewijzigd gebleven.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 13 maart 2009 tot en met 23 april 2009 voor een ieder ter inzage op de afdeling Ontwikkeling (Kruizebroederstraat 26) maandag tot en met donderdag van 9.00- 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 - 12.30 uur. Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen op de volgende wijze:

* - schriftelijk (adres: Gemeenteraad van Sneek, Postbus 10.000, 8600 HA Sneek), of

* - mondeling, bij voorkeur na afspraak met de afdeling Ontwikkeling (dhr. M.Huisman, telefoon: 0515-485415). Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek te doen uiterlijk 14 dagen voor het einde van de tervisieleggings-termijn om termijnoverschrijding te voorkomen.