Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

TDA & Marktplaats.nl genomineerd voor NCCA Sales Award 2009

Almere, 11 maart 2009

De genomineerden voor de NCCA Awards zijn bekend gemaakt en Telecom Direct Almere B.V. (TDA) is samen met haar business partner Marktplaats.nl genomineerd voor de Sales Award 2009. De nominatie is de eerste bekroning op de succesvolle samenwerking tussen beide organisaties. Er wordt dan ook met spanning uitgekeken naar het Telecommerce Gala op 22 april aanstaande waar de uiteindelijke winnaar bekend zal worden gemaakt.

Marktplaats.nl
Met maar liefst 6,5 miljoen unieke bezoekers per maand mag Marktplaats.nl zich met recht de populairste handelsite van Nederland noemen. De ingediende case is specifiek gericht op de samenwerking tussen Admarkt en TDA. De enorme groei en het grote bereik onder het Nederlandse koopgerichte publiek heeft Marktplaats.nl tot een interessant platform voor webwinkels gemaakt. Om tegemoet te komen aan de advertentiewensen van deze webwinkels, heeft Marktplaats in 2006 Admarkt geĂŻntroduceerd.

Admarkt is een performance-based advertentiekanaal, waarbij afgerekend wordt op kosten per klik (CPC). Met Admarkt staan de advertenties bovenaan in de rubriek die het beste bij de aangeboden producten past. Op deze manier heeft de webwinkel de mogelijkheid gericht binnen de doelgroep te adverteren.

Telecom Direct Almere B.V.
TDA staat al 23 jaar bekend als een kwalitatief hoogwaardige speler in de facilitaire callcenter branche en is onder andere gespecialiseerd in de thuiswinkel branche. "Kwaliteit in alles wat je doet!" is onze bedrijfsgarantie die wij aan onze klanten bieden. Passend bij deze missie zoeken wij voortdurend naar mogelijkheden om onze kwaliteit te verbeteren, zo ook binnen onze samenwerking met Marktplaats.nl.