Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Voorzitter Schuiling verwelkomt Da Giuseppe in Kralingen

Deelgemeentevoorzitter Gerard Schuiling heette donderdagmiddag het ondernemersechtpaar Cosentino officieel van harte welkom in Kralingen. Een half jaar geleden, in augustus 2008, openden zij Da Giuseppe Italiaanse Delicatesse & Catering aan de Chris Bennekerslaan 4.

Onbekend in Rotterdam zijn ze niet; tien jaar lang runden zij het succesvolle Italiaanse restaurant Da Giuseppe aan de Botersloot. Gerard Schuiling ziet de Delicatesse & Catering dan ook als een aanwinst voor de deelgemeente. Versgemaakte maaltijden, van vlees-, vis- en groenteschotels tot verse pastas, verschillende soorten kaas, zelfgemaakte desserts en borrelhapjes. Het echtpaar Cosentino is van alle markten thuis!

Gerard Schuiling is verheugd met de komst van Da Giuseppe Italiaanse Delicatesse & Catering van het ondernemersechtpaar Cosentino aan de Chris Bennekerslaan 4 (Foto: Karin Oppelland).

Giuseppe is heel blij met de locatie van hun Delicatesse & Catering zaak: Het is een mooie locatie, we zijn goed zichtbaar. En het publiek is ook zoals wij van tevoren gedacht hadden. Ze houden van goede producten. Daarnaast werken zij nu dichterbij huis, wat heel fijn is gezien de werktijden. Da Giuseppe Italiaanse Delicatesse & Catering is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 tot 20.30 uur.