Gemeente Veenendaal


Burgemeester en wethouders gaan de wijk in

Dit voorjaar bezoeken de burgemeester en wethouders 11 wijken in Veenendaal. Donderdag 12 maart praten zij met de bewoners van de Dichtersbuurt en Schepenbuurt.

Â

De gemeente werkt hard aan een veilige en prettige woonomgeving voor alle inwoners. Graag hoort het college hoe de bewoners van Veenendaal deze ervaren. Daarom gaan de burgemeester en wethouders de wijken in om hier samen over te praten. Iedereen kan zelf onderwerpen aandragen om te bespreken op de avond. Bijvoorbeeld over veiligheid, jongeren, groen, milieu en parkeren. Ook zijn de politie, Stichting de Vaart en Patrimonium op de wijkavond aanwezig.

Â
De wijkavond op donderdag 12 maart is van 20.00 tot 22.00 uur in het Ichtus College (Vondellaan 4). Daarna volgen nog drie wijkavonden. Op maandag 23 maart bezoekt het college de bewoners van de Componistenbuurt en Oudeveen in buurthuis De Seinpost (De Reede 65) en op 6 april de bewoners van Vijgendam en de Schrijverswijk in Eltheto (Fluiterstraat 2). De laatste wijkavond is ook in Eltheto op 21 april. Dan praat het college met bewoners van de Beatrixstraat en het winkelcentrum.Â