Gemeente Coevorden

Gratis cursus rijden met de scootermobiel

In het voorjaar van 2009 gaat de gemeente Coevorden, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland afdeling gemeente Coevorden, een gratis scootermobiel cursus organiseren. In deze cursus wordt zowel de theorie als de praktijk doorgenomen.

Er wordt onder andere geoefend in de vorm van gootje rijden en de hellingproef. Verder kunt u aangegeven waar u moeite mee heeft zodat hierop extra kan worden geoefend.

Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden. De cursus wordt gegeven in groepjes van ongeveer tien personen en duurt circa twee dagdelen. De plaats van de cursus wordt later aan u bekend gemaakt. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

U kunt zich voor 1 april 2009 opgeven bij het Wmo-loket in het gemeentehuis. De openingstijden vindt u hier. Ook kunt zich ook opgeven door te bellen met het Wmo-loket, telefoonnummer 0524-598 636, te mailen naar: wmoloket@coevorden.nl of door een brief te sturen naar: Gemeente Coevorden, t.a.v. Wmo-loket, Postbus 2, 7740 AA Coevorden. Vermeld in de e-mail of in de brief uw naam, adres, postcode & woonplaats, telefoonnummer en eventueel uw e-mailadres.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Wmo-loket of met de heer H. Elzer, secretaris VVN afdeling gemeente Coevorden, telefoonnummer 0591 - 381 581.