Gemeente Abcoude


Landschapwerkgroep en gemeente Abcoude pakken zwerfafval aan

Landschapwerkgroep Abcoude organiseert in samenwerking met de gemeente Abcoude op zaterdag 21 maart de jaarlijks terugkerende zwerfvuildag. Abcoudenaren worden die dag gevraagd om samen met burgemeester Jan Streng het zwerfafval binnen de gemeente aan te pakken.

Programma De mensen die zich hebben opgegeven om te laten zien dat zij het zwerfafval in de gemeente beu zijn, worden s morgens welkom geheten door de Landschapswerkgroep en de burgemeester. Na de koffie gaan zij uiteen in verschillende groepen. Iedere groep neemt een deel van gemeente Abcoude voor zijn rekening. De nadruk ligt hierbij op het buitengebied in de gemeente. Er zijn verschillende routes uitgezet langs de mooie rivieren en landelijke paadjes. Voor vervoer wordt gezorgd en er is de hele dag ondersteuning met een vrachtwagen van de gemeente. Tussen de middag zorgt de organisatie voor een lekkere lunch en na afloop is er een borrel.

09.00 uur Ontvangst met koffie bij de gemeentewerf 09.30 uur Start werkzaamheden 12.30 uur Lunch 13.00 uur Vervolg werkzaamheden 15.00 uur Terugkeer op de gemeentewerf 16.00 uur Einde dag

GeĂŻnteresseerden kunnen zich opgeven via de website van de Landschapswerkgroep die te vinden is op http://www.landschapwerkgroepabcoude.nl Ook kan men zich via de mail, koos@landschapwerkgroep.nl Telefonisch opgeven kan ook 0654684793.
---

12 maart 2009