Gemeente Haren

Kerklaan te Haren

Wet Milieubeheer

12/03/2009

Kennisgeving
Op 26 februari 2009 is een kennisgeving van het Besluit Algemene Regels voor Inrichtingen Milieubeheer op grond van artikel 8.41 lid 1 van de Wet milieubeheer ontvangen van C. van Yperen, namens de hockeyclub GHHC voor de bestaande kantine met bijbehorende sportvelden, Kerklaan 35, 9751 NL te Haren.

Dit bedrijf hoeft geen vergunning aan te vragen, omdat hiervoor landelijk vastgestelde voorschriften gelden. Er zijn daarom geen mogelijkheden om bedenkingen in te dienen tegen de kennisgeving.

Maatwerk
Bij bovengenoemde hockeyclub is uit metingen gebleken dat technische akoestische voorzieningen nodig zijn. Wij achten het noodzakelijk dat de reeds aangebrachte voorzieningen als maatwerkvoorschrift moeten worden toegevoegd aan de algemene voorschriften die op de inrichting van toepassing zijn.

Gelet op de bepalingen van de Wet milieubeheer, de Algemene wet bestuursrecht en artikel 2.20 lid 1 van de het Besluit Algemene Regels voor inrichtingen Milieubeheer, besluiten wij de maatwerkvoorschriften op de inrichting Hockeyclub GHHC Kerklaan 35, 9751 NL te Haren van toepassing te verklaren.

Het besluit en andere relevante stukken liggen van 12 maart t/m 23 april 2009 ter inzage bij de receptie van Publiekszaken in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 in Haren. Iedereen kan t/m 23 april schriftelijk bezwaar maken tegen het besluit. U richt uw bezwaarschrift aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 21, 9750 AA Haren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer F. Vollebergh van de afdeling Vergunningverlening & Handhaving, telefoonnummer 53 39 920 of 53 39 913.