Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep aanrijding

Oosterhout, 12-03-2009 o Een 13-jarige jongen uit Elst raakte woensdagochtend gewond nadat hij ten val kwam bij een aanrijding. De fietser is na de aanrijding doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 08.00 uur fietste de jongen met twee vriendjes naast elkaar op het fietspad op de Griftdijk ter hoogte van Oosterhout, richting Nijmegen. Op dat moment reed in dezelfde richting achter hun, een man op een racefiets. Toen de man de fietsers passeerde duwde hij de 13-jarige omver. Hierdoor kwam de jongen ten val en liep hierbij een hoofdverwonding op. De fietser reed daarna door. De jongen is naar het UMC St. Radboud gebracht waar hij behandeld werd voor zijn verwonding.

Getuigen gezocht

Van de fietser is het volgende bekend. Hij reed op een racefiets en was gekleed in rode fietskleding voorzien van gele en zwarte stukken en/of tekst. Hebt u iets gezien woensdagochtend, rond 08.00 uur op de Griftdijk ter hoogte van Oosterhout? Meld dit dan bij de politie in Nijmegen, te bereiken via het telefoonnummer 0900-8844. Wie anoniem informatie wil geven, kan bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000. (03)

Laatst gewijzigd 12-03-2009 14:22 | © Regio Gelderland-Zuid |