Politie Hollands Midden

Alphen aan den Rijn Verkeersongeval na inhalen

Donderdag 12 maart vond om 08.10 uur een aanrijding plaats op de Sportlaan. Een 16 jarige scooterrijder uit Alphen aan den Rijn reed over de Sportlaan in de richting van de President Kennedylaan. Voor hem reden twee fietssters. De scooterrrijder wilde hen inhalen, maar zag dat de fietssters plotseling naar links afsloegen richting het fietspad. Hierdoor kon hij één van de fietsers, een 12 jarige Alphense, niet meer ontwijken waarna er een aanrijding ontstond. De Alphense werd overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Gouda Burgernetactie na winkeldiefstal

De politie heeft woensdag 11 maart wederom een burgernetactie gestart na een melding. Dit keer werden deelnemers gevraagd uit te kijken naar twee winkeldieven. Even voor 14.00 uur werd gemeld dat een man en een vrouw van ongeveer twintig jaar mogelijk met kleding de winkel aan de Lange Tiendeweg hadden verlaten zonder deze te betalen. Het signalement van de twee werd meegegeven. Betreft een blanke man van ongeveer 1.80 m, in een donker blauw jack en spijkerbroek. De vrouw, eveneens blank, heeft lang blond (dreadlocks) haar tot op de taille. Zij droeg een donkere korte rok en een wolachtig jasje. De personen liepen de Wilhelminastraat in. Mogelijk was een tweede vrouw bij de diefstal betrokken. De politie heeft met meerdere agenten uitgekeken naar de twee personen. Ook Stadstoezicht werd gevraagd uit te kijken naar hen. De personen werden helaas niet meer aangetroffen. Getuigen die informatie hebben worden verzocht zich te melden via 0900 - 8844.

Gouda Inbraak in bowlingcentrum

In de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 maart is ingebroken bij het bowlingcentrum aan de Heuvellaan. Men wist het pand binnen te komen door een gat aan de achterzijde te maken. Vervolgens werd uit een ruimte onder meer een geldbedrag gestolen. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

Gouda Auto tegen boom

Een 36 jarige automobiliste uit Gouda is donderdag 12 maart even voor 08.30 uur met haar auto tegen een boom gebotst. De vrouw reed over de Goudse Houtsingel in de richting van de Ommeslag en moest voor het verkeer voor haar afremmen. De vrouw reed op dat moment in de bocht en verloor de macht over het stuur waarna ze tegen de boom tot stilstand kwam. De vrouw werd met nekklachten en pijn in de borst overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

--- einde berichten ---