Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam



---

Aankondiging eerste verdeelronde waarderingssubsidies Kunst en Cultuur 2009

12 maart 2009
Het stadsdeel heeft in 2009 een nieuwe regeling in het leven geroepen voor de toekenning van waarderingssubsidies Kunst en Cultuur.

Aanvragen waarderingssubsidie Kunst en Cultuur

Professionele kunstenaars en organisaties op het terrein van kunst en cultuur kunnen van 3 maart tot 1 april aanstaande een `waarderingssubsidie kunst en cultuur 2009' aanvragen. Het stadsdeel heeft sinds 3 maart 2009 een nieuwe regeling voor de toekenning van waarderingssubsidies Kunst en Cultuur. De subsidie is bedoeld voor alle soorten van professionele kunst- en cultuurprojecten die een duidelijke relatie hebben met het stadsdeel en openbaar toegankelijk zijn. De bedoeling is dat zoveel mogelijk inwoners van ons stadsdeel kunnen meegenieten van gesubsidieerde projecten. Het dagelijks bestuur van het stadsdeel heeft het voornemen in april 2009 te besluiten welke organisaties en/of kunstenaars voor de subsidie in aanmerking komen.

Klik hier voor de notitie 'Instelling verdeelronde verdeelronde waarderingssubsidies Kunst en Cultuur', met daarin de subsidievoorwaarden en de toetsingscriteria, ook kunt u hier het subsidie aanvraagformulier downloaden.

Stadsdeel Oost-Watergraafsmeer
Secretariaat Publiek & Samenleving
Postbus 94801
1090 GV Amsterdam
Telefoon: 020-25 35 601
Reageer

---