BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 2 maart 2009

BNN ROEPT 12 MAART UIT TOT NATIONALE LEDENWERFDAG

ALLE BNN'ERS GAAN HET LAND IN

BNN roept donderdag 12 maart uit tot Nationale Ledenwerfdag. Op die dag trekt BNN alles uit de kast om de laatste leden te werven die nodig zijn om vóór 1 april de magische grens van 300.000 leden te behalen. Na het middaguur gaat de deur van het BNN-pand op slot en trekken alle BNN'ers het land in. Presentatoren, programmamakers en directie; iedereen helpt mee. Vanuit de radiostudio in Hilversum houden Coen en Sander in de Coen & Sandershow op 3FM iedereen op de hoogte van de activiteiten tijdens de Nationale Ledenwerfdag.

Heel Nederland krijgt op 12 maart bezoek van Sophie, Filemon en de andere presentatoren met hun teams. Van Groningen tot Maastricht duiken de BNN'ers overal op. Voorzitter Patrick Lodiers vliegt die dag per helikopter het land door om de teams vanuit de lucht te versterken en overal uit te leggen waarom het juist nu belangrijk is om lid te worden van de enige echte jongerenomroep van Nederland.

Lodiers: 'Jongeren zijn nog steeds zwaar ondervertegenwoordigd in het publieke bestel. Vooral nú moet BNN doorgroeien, zodat we onze positie kunnen behouden en meer programma's kunnen maken waar jongeren in Nederland recht op hebben. Meer leden voor BNN betekent meer zendtijd! Daarom is deze Nationale Ledenwerfdag voor BNN bijzonder belangrijk'.

Meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Monique Rutter, tel: 035-6555321, monique.rutter@bnn.nl