BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 9 maart 2009

BN'ERS IN ACTIE VOOR BNN
GUUS MEEUWIS, DJ FEDDE LE GRAND, DIO, RACOON,
MONIQUE SMIT EN GEM

Het aftellen is begonnen. De Nationale Ledenwerfdag op donderdag 12 maart barst bijna los! De dag is voor veel bekende Nederlanders hèt moment om BNN te helpen de magische grens van 300.000 leden te halen. Zanger Guus Meeuwis, rapper Dio (Tijdmachine), DJ en producer Fedde le Grand (Put your hands up 4 Detroit), zangeres Monique Smit, de rockband Gem en de leden van Racoon springen allemaal bij. Zij steunen op deze manier de enige échte jongerenomroep van Nederland om ervoor te zorgen dat BNN meer zendtijd krijgt.

Filemon en Sophie zijn in Utrecht waar Dio een paar van zijn bekende tracks doet vanuit The Basket. Guus Meeuwis bezoekt intussen zijn geliefde voetbalstadion in Eindhoven en 3FM dj Timur gaat met zijn wereldberoemde Mamma Appelsap samen met Nicolette Kluijver de Tilburgse kroeg in. Ook Fedde le Grand, Gem, Monique Smit en Racoon treden op in Tilburg, terwijl Dennis Storm en Steyn de Leeuwe de Hogeschool in Breda op z'n kop zetten. In Nijmegen duiken Valerio en Zarayda met hun team de kroegen in. De Hogeschool van Rotterdam organiseert een concert en nieuwe leden kunnen meedoen aan een ONM screentest, die wordt afgenomen door acteurs uit de populaire soap. Vanuit de radiostudio in Hilversum houden Coen en Sander tijdens hun middagshow op 3FM heel Nederland op de hoogte van de activiteiten in het land.

Patrick Lodiers vliegt tijdens De Nationale Ledenwerfdag per helikopter het land door om de teams en de BN'ers vanuit de lucht te versterken. Lodiers: 'Alle reacties uit het land zijn fantastisch! Velen delen onze mening dat jongeren nog steeds zwaar ondervertegenwoordigd zijn in het publieke bestel. Als BNN door kan groeien kunnen we onze positie verstevigen en meer programma's maken waar jongeren in Nederland recht op hebben. De ledenwerfdag is nu al een succes!'

Voor het hele programma van 12 maart kijk op: nationaleledenwerfdag.bnn.nl

Meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Monique Rütter, tel: 035-6268924 / 06 - 53276967
monique.rutter@bnn.nl