Politie Gelderland-Zuid

Overval op tankstation

Culemborg, 12-03-2009 o Donderdagavond rond 21.30 uur is het tankstation aan de Wethouder Schoutenlaan in Culemborg overvallen. De politie zoekt getuigen.

Rond 21.30 uur kwam een man het tankstation binnen die tegen de medewerker, een 18-jarige man uit Culemborg, begon te schreeuwen. Op dat moment waren er geen klanten. Hij bedreigde het slachtofffer met een voorwerp in een vuilniszak. Nadat hij geld had gekregen, ging hij er te voet vandoor in de richting van de garage en de nabijgelegen woonwijk Achter de poort.

De dader droeg tijdens de overval donkere kleding: een donkerblauwe jas, een zwarte sjaal voor zijn mond, een donkere sneeuwbrill en een pet of muts. Hij is tenger en ongeveer 1.78m lang.

Onderzoek

De medewerker waarschuwde na de overval direct de politie. Agenten kwamen ter plaatse en keken nog uit naar de dader. Ook werd nog met een speurhond gezocht. Het slachtoffer deed ondertussen aangifte. De districtsrecherche doet verder onderzoek. Hebt u iets gezien rond 21.30 uur in de omgeving van de Wethouder Schoutenlaan? Neemt u dan contact op met de Districtsrecherche van De Waarden, via telefoonnummer 0900 8844. U kunt uw informatie ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800 7000.

(11)

Laatst gewijzigd 12-03-2009 8:37 | © Regio Gelderland-Zuid |