Nieuw de 3D Keukenplanner van Wonenonline.nl


dé "mis en place" voor de nieuwe keuken

Assen, 20090312 -- De populaire Roomplanner van Wonenonline is uitgebreid met een handige Keukenplanner. Hiermee maak je in een handomdraai een 2D- of 3D-schets van de ruimte die het moeilijkst in te richten lijkt. Het leven in de keuken is terug van weggeweest.

Vorig jaar liet Wonenonline al kennis maken met de Roomplanner; het gratis programma waarmee je in een handomdraai het interieur inricht. Dat Nederlanders graag zelf aan het inrichten gaan, bleek wel uit de cijfers. In slechts 4 maanden tijd maakten al 20.000 mensen gebruik van de Wonenonline Roomplanner.

Nu is er ook de Keukenplanner. En niet voor niets. De keuken heeft sinds vorig jaar een prominente rol in het huis. De ruimte is meer dan alleen maar een plek om te koken. Je drinkt er warme chocolademelk, kletst lekker bij met de buurvrouw of speelt een potje Kolonisten aan de keukentafel.

De keuken is echter niet de gemakkelijkste ruimte om in te richten. Daar biedt de gebruiksvriendelijke Keukenplanner uitkomst. Bezoekers kunnen blanco beginnen of een al bestaand model aanpassen. Experimenteren met werkbladen, kookeilanden en afzuigkappen kan dus helemaal geen kwaad. In no-time ontstaat een prachtige schets, in de juiste verhoudingen, van de toekomstige keuken.

Bezoek de online Keukenplanner van Wonenonline.nl en laat de creativiteit de vrije loop. Save..., print... en shop! De Keukenplanner is te vinden op www.wonenonline.nl/keukenplanner