Deelnemers Mijn Tent is Top kiezen voor kassasysteem unTill


HEEMSKERK, 20090312 -- Restaurant De Pastinaeck uit Amersfoort en restaurant club Gold Delicious uit Maastricht gaan werken met de kassasystemen van unTill Nederland. Na een gedegen onderzoek kiezen de deelnemers aan Mijn Tent is Top er voor om hun logistieke en financiële processen toe te vertrouwen aan unTill. De volledig geautomatiseerde kassasystemen van unTill zijn speciaal ontwikkeld voor de horeca.

Rianne Sleeuw en Annelie van den Bos van De Pastinaeck zijn er van overtuigd dat, naast de passie voor het koken, een goede bedrijfsvoering met dito gereedschap essentieel is om te slagen. En dat hebben ze gevonden in unTill. "Binnen vijf minuten kan iedere medewerker er probleemloos mee werken", zegt Rianne Sleeuw. "Het systeem is aangepast aan onze manier van werken. Zelfs de lay-out en het mooie design zijn aangepast aan onze werkomgeving. Wij hebben de keuken op de eerste etage en het restaurant op de begane grond. Dat maakt de communicatie lastig. Met unTill kunnen we op een eenvoudige manier bereidingswijzen meegeven en berichten versturen. Goede communicatie tussen kelners, barpersoneel, runners en keukenpersoneel is gewaarborgd."

unTill
unTill kassasystemen (www.untill.nl) zijn geschikt voor alle horecabedrijven van elke omvang. De systemen zijn uitermate eenvoudig te bedienen en zeer flexibel, ook bij meerdere horecatypen onder één dak. unTill brengt het aantal kassahandelingen per actie terug tot een minimum. U ziet op het beeldscherm alleen wat u gebruikt en nodig heeft. unTill is vanuit de praktijk ontwikkeld en eenvoudig te integreren in de administratie. Rendement is gegarandeerd.
Voordat het kassasysteem bij de klant wordt geplaatst, gaat er een intensieve inventarisatie aan vooraf. Wat is de werkwijze en wat zijn de specifieke wensen? unTill komt vervolgens met een oplossing volledig toegespitst op de werkwijze van de klant.

unTill Nederland ademt horeca. Alle medewerkers komen uit de horeca en hebben veel affiniteit met de branche. unTill is het snelst groeiende kassasysteem voor de horeca en niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca.

U kunt demo's van het kassasysteem zien op www.untill.nl/demos.html