Bouwadvies op maat voor doe-het-zelver met digitale bouwwijzer


Eindhoven, 20090312 -- Beamix introduceert de digitale bouwwijzer voor de doe-het-zelf bouwmarkten. Deze digitale bouwwijzer geeft iedere doe-het-zelver bouwadvies op maat door middel van productinformatie, instructievideo's en bouwtips.

"De digitale bouwwijzer is een touchscreen computer die, door middel van een keuzemenu, de consument het beste product voor zijn bouwklus adviseert. Voor vrijwel iedere bouwklus biedt Beamix een product en voor het succes van de bouwklus is het juiste product essentieel. Tevens dient de digitale bouwwijzer als ondersteuning voor het winkelpersoneel. Er is veel technische informatie over producten opgenomen dus als het winkelpersoneel een vraag heeft dan weten ze waar het antwoord te vinden is", aldus Peter Sonntag, Category Manager DHZ bij Beamix.

De digitale bouwwijzer van Beamix biedt, naast productinformatie en technische informatie, nog een aantal nuttige toepassingen voor de consument. Met de handige calculator kan het exacte aantal kilo's of liters berekend worden die nodig zijn voor een bouwklus. Wil men zien hoe een product toegepast kan worden dan kan men op de digitale bouwwijzer product instructievideo's bekijken.

Over Beamix
Beamix is onderdeel van Saint-Gobain, één van 's werelds grootste producenten en distributeurs van bouwmaterialen. Beamix is al veertig jaar een sterk merk binnen de doe-het-zelfmarkt en streeft ernaar dat ook de doe-het-zelver kan klussen als een professional. Een overzichtelijk breed assortiment met duidelijke verwerkingsvoorschriften en professioneel advies maakt Beamix tot een van de sterkste merken van Nederland.

Voor meer informatie over Beamix kijk op: www.beamix.com





Ingezonden persbericht