Starsale bouwt nieuwe websites voor VolkerWessels UK


ENSCHEDE, 20090312 -- De Britse bedrijven van bouwconcern VolkerWessels hebben sinds 2 maart jl. een nieuwe website. De lancering van de nieuwe sites is onderdeel van een rebranding van de bedrijven. Starsale realiseerde voor VolkerWessels UK zeven nieuwe websites en een overkoepelende portal site, www.volkerwessels.co.uk.

VolkerWessels is al sinds jaar en dag actief op de Britse markt (met circa 2500 medewerkers) en heeft in de afgelopen decennia een select aantal bedrijven overgenomen. Om nu als één gezicht naar buiten te treden is ervoor gekozen een nieuw groepslogo te ontwikkelen en de naam aan te passen van deze bedrijven zodat ze ook visueel meer met elkaar verbonden zijn.

Dedato ontwerpers en architecten uit Amsterdam verzorgde de vormgeving. De websites zijn gebaseerd op iBOLT Portal van Magic Software, en het Starsale STREF framework. Starsale is daarnaast ook verantwoordelijke voor de hosting.

VolkerWessels.

VolkerWessels is een hecht samenwerkende groep van bedrijven in de bouw en aanverwante sectoren. De 100 werkmaatschappijen functioneren als zelfstandige ondernemingen met een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid binnen de clusters Bouw en Vastgoedontwikkeling Nederland; Civiel, Wegen en Spoor Europa; Infrastructuur en Gebiedsontwikkeling Verenigde Staten/Canada; Infratechniek en Telecom en Toelevering & Dienstverlening.

Het zwaartepunt van de werkzaamheden van VolkerWessels ligt in Nederland. Daarnaast zijn er vestigingen in een beperkt aantal landen: België, Duitsland, Polen, Estland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Gemiddeld 17.000 medewerkers geven dagelijks invulling aan het thema `Samen bouwen aan wonen, werken en mobiliteit.'

Starsale.

Starsale B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van geavanceerde websites en internet toepassingen. Naast het hoofdkantoor op het Business & Science Park in Enschede heeft Starsale vestigingen in Zwolle en Antalya (Turkije). Het kantoor in Turkije is gevestigd op het hightech park West Mediterranean Technopolis, onderdeel van de Akdeniz Universiteit van Antalya.

In Nederland, België, Duitsland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk zijn inmiddels tientallen projecten gerealiseerd bij toonaangevende organisaties, waaronder VolkerWessels, Nederlandse Spoorwegen, Vodafone, CMS Derks Star Busmann, Ekro, Zorgselect.nl, Agro Medya Portal en Antalya Tarim. Bij Starsale werken meer dan 25 internet professionals en het bedrijf heeft ruim 300 implementaties bij 150 klanten.





Ingezonden persbericht