Opening website Leonardo Gooi en Eemland


HUIZEN, 20090312 -- De website van het initiatief Leonardo Gooi en Eemland is in de lucht. Op deze site krijgt iedereen toegang tot de informatie over de opstart van scholen voor hoogbegaafde kinderen alhier.

De Leonardostichting is landelijk bezig met de opstart van scholen voor hoogbegaafde kinderen, zowel voor basisonderwijs als voortgezet onderwijs. Volgend schooljaar gaan minimaal 30 nieuwe Leonardo projecten van start. In augustus 2009 starten er 7 nieuwe vestigingen met voortgezet onderwijs Leonardo klassen.

Met de site wil dit regio initiatief ouders, mensen uit het onderwijsveld, het bedrijfsleven en overige belangstellenden wijzen op de mogelijkheden die er hier in de regio zijn en op het Leonardo concept in het algemeen.

De werkgroep roept daarom geïnteresseerden op om contact op te nemen met Leonardo Gooi en Eemland, Dorien Kok (voorzitter werkgroep).
Er worden momenteel oriënterende gesprekken gevoerd met een schoolbestuur van basisscholen in deze regio. Er is ook al contact gelegd met een school voor voortgezet onderwijs.
Op de site ook meer informatie over hoogbegaafdheid, andere Leonardo initiatieven en reeds bestaande scholen.

Kijk op www.Leonardogooieneemland.nl





Ingezonden persbericht