Ingezonden persbericht


Persbericht

Kelly Services ontvangt prestigieuze Intel award

Den Haag, 12 maart 2009 -Kelly Services, internationale speler op het gebied van Human Resources, heeft de prestigieuze Intel Supplier Continuous Qualtity Improvement (SCQI) award ontvangen. Kelly Services ontvangt de prijs als waardering voor het wereldwijde goede optreden in 2008. Deze award is Intel's hoogste bekroning voor haar leveranciers als erkenning voor de buitengewone inzet voor kwaliteit en uitzonderlijke prestaties. Kelly Services ontvangt de prijs voor het verstrekken van personeelsdiensten die essentieel zijn voor het succes van Intel. De organisatie is één van de veertien leveranciers die een SCQL award in 2008 winnen.

"De basis voor onze strategische samenwerking met Intel is een verbintenis op het hoogste niveau voor kwaliteitservice en klanttevredenheid", zegt George Corona, executive vice president en chief operating officer van Kelly Services. "Dat Intel ons beloont voor onze goede inzet en prestaties van topkwaliteit in 2008 is een erkenning en eer. Dat willen wij graag delen met onze medewerkers die wereldwijd aan het succes van Intel hebben gewerkt."

"Wij feliciteren Kelly Services met het winnen van Intel's prestigieuze 2008 SCQI Supplier award voor de vierde keer in zes jaar. De bijdragen van Kelly Services aan het succes van Intel, verdienen een groot applaus en wij kijken uit naar hun continue ondersteuning." aldus Craig Brown, vice president, Technology en Manufacturing Group en director of Materials, Intel Corporation.

De SCQI award is onderdeel van Intel's Supplier Continuous Quality Improvement programma. Hiermee moedigt Intel de belangrijkste leveranciers aan om te streven naar kwaliteit en voortdurende verbeteringen. Wanneer leveranciers zich willen kwalificeren voor de SCQI status, moeten zij ten minste 95 procent scoren in een rapport dat de prestaties en het vermogen om te voldoen aan een aantal voorwaarden beoordeelt. De voorwaarden bestaan onder meer uit kosten, beschikbaarheid, levering, technologie en te bereiken doelstellingen. Leveranciers moeten tevens een uitdagend verbeteringsplan leveren en krijgen een beoordeling over hun kwaliteits-/bedrijfssystemen. Bovendien moesten de genomineerden dit jaar aantonen dat zij de Electronic Industry Code of Conduct en Intel's Green Sustainability Programma naleven. Voor meer informatie over het SCQI programma: http://supplier.intel.com/quality/scqi.htm.

In maart 2009 zullen er festiviteiten plaatsvinden voor de SCQI award winnaars. Dit gebeurt in Tokyo (Japan) en Santa Clara (Californië). Daarnaast zal het nieuws worden verspreid via een online advertentie en worden de award winnaars vermeld op de website van Intel.

Kelly Services, Kerkplein 3, 2513 AZ DEN HAAG
Telefoon: 070 - 426 28 00, website: www.kellyservices.nl

Over Kelly Services
Kelly Services, Inc. (NASDAQ: KELYA, KELYB), gevestigd in Troy, Michigan is een wereldwijde marktleider op het gebied van personeel management services en Human Resources oplossingen. Wereldwijd worden opdrachtgevers voorzien van uitzendpersoneel, outsourcing, onsite management en recruitment. Kelly voorziet jaarlijks bijna 650.000 mensen van werk in office diensten, engineering, information technology, law, science, marketing, creative services, light industrial, education en healthcare. De omzet bedroeg in 2008 $ 5.5 miljard.

Ingezonden persbericht